Deel deze vacature

Van Moer Logistics zoekt

Plan­ner Bulk & Liquids

Antwerpen (Linkeroever)
Administratie & Planning
Bulk & Tank Container
Go to external page: Solliciteer nu!Go to external page: Solliciteer nu!
63f62c4c5d6b8071672584
650435decf077266242283

Van Moer Logistics

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing & storage, forwarding en specialised services. Voor onze afdeling bulk & liquids zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven planner.

Je rol

Als Transport Planner sta je mee in voor de optimale inzet van de vrachtwagens, het betreft het vervoer van tank- en boxcontainers. Je verzamelt en controleert alle nodige gegevens voor het opstellen van de rittenplanning voor onze chauffeurs. Vervolgens geef je hen de planning en beste routes door. Indien nodig, pas je de planning aan, zodat de afgesproken levertijden gerespecteerd blijven. Doorheen dit hele proces fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klant.

Welk profiel zoeken we

Overzicht bewaren, twee stappen vooruit denken, betrokkenheid en enthousiasme zijn voor jou geen holle woorden. Dankzij jouw (eerste) ervaring als transportplanner schrikt het jou niet af je te storten in de boeiende wereld van ADR transport. Je bent leergierig en toont een enorme inzet om de job onder de knie te krijgen. Problemen pak je efficiënt aan, ook onder tijdsdruk. Je beschikt over een gezonde dosis assertiviteit en overtuigingskracht. Werken in een ploegenregime (vroege (6u-15u)/late(12u-21u shift) vormt voor jou geen probleem.

Ons aanbod

Bij Van Moer Logistics bieden we jou een uitdagende functie binnen een ambitieuze en sterk groeiende organisatie. Je werkt samen met enthousiaste collega’s die zich onderscheiden door hun engagement voor het bedrijf en hun job in het bijzonder. Reken daarbij op prima arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan nu!

Kies voor een job die je uitdaagt. Een job vol flexibiliteit en vrijheid. Waarin jij op je eigen tempo kan groeien. Klaar voor? Zet jezelf en de wereld in beweging, bij dé Belgische baanbreker in logistiek.

Go to external page: Solliciteer nu
3 A9 A7559 1 2x

Wat onze medewerkers zeggen

P1333376

Van huishoudhulp naar Van Moer Logistics-talent!

Waranya Luangphuang - Customer Service Officer

Wat onze medewerkers zeggen

P1333469 min

Eens je blauw hart begint te slaan, dan blijft dat slaan

Lisi Saen - Unit Manager

Wat onze medewerkers zeggen

P13332501 min

Er is no limit! Als Van Moer Logistics groeit, dan ik ook!

Samir Azarkan El Kaddouri - Teamleader

Een concrete vraag? Mail ons.

Go to external page: Contact
Menu

Filter
Reset
Department icon
Locatie