3 A9 A7257 2x
3 A9 A7257 2x

Van Moer Logistics DNA

Van Moer Logistics is dé Belgische baanbreker in transport, distributie, warehousing en andere logistieke oplossingen. We groeien non-stop. We zijn brandend ambitieus. En denken altijd één stap vooruit. Maar groeien, dat kan alleen als je aandacht hebt voor je mensen. Als familiale onderneming weten we maar al te goed: onze collega’s zijn de échte motor achter onze vooruitgang.

Een kijk op onze bedrijfscultuur

Bekijk video

icon

Een stabiele, betrouwbare werkgever

Wij willen een betrouwbare werkgever zijn voor jou. Een bedrijf waarop je kan bouwen en vertrouwen. Je krijgt een eerlijk loon, dat elke maand netjes op tijd op je rekening staat. Je bent zeker van je job, bij een stabiele werkgever. Je wordt deel van bedrijf waar mensen elke dag met plezier aan de slag gaan. En waar je jouw talent kan laten groeien. Bij ons kan je jezelf, je skills en je carrière écht ontwikkelen. Kom bij het team dat klaar staat voor elkaar. En kies voor een job waarin samenwerking, vrijheid en collegialiteit hand in hand gaan.

icon

Neem het stuur van je carrière in handen

Bij Van Moer Logistics kijken we altijd samen naar de toekomst. We gaan aan de slag en realiseren onze plannen. Er is maar één weg en dat is vooruit. Die ondernemende spirit maakt ons team uniek. We houden het meeste van een flexibele job, waarin mensen zelfstandig hun werk kunnen doen. Bij Van Moer Logistics zit jij dan ook zélf aan het stuur. De kansen liggen voor het grijpen. Aan jou om ze vast te pakken en er iets mee te doen!

icon

Soms alleen op de baan, altijd samen één team

Onze moderne, state-of-the-art vrachtwagens zijn dé snelweg richting meer comfortabele vrijheid voor onze chauffeurs. In onze warehouses barst het van de jobs waarin elke operator zijn eigen talent kan ontplooien. Terwijl onze administratieve teams de ruggengraat vormen van onze operaties. Van Moer Logistics vind je overal. En ook al zie je maar één vrachtwagen, achter het stuur zit een heel team.

Nieuws & events

Een familie met passionele drive

Nieuws & events

Een familie met passionele drive

3 A9 A7582 2x

Samen bouwen we aan de toekomst van de logistiek. Elke dag zetten jij én je 1.500 collega’s hun schouders onder topwerk, prachtige resultaten en een geweldige werksfeer. Jazeker, Van Moer Logistics is een groot bedrijf. Maar wél eentje met de sfeer van een familiale kmo. We trakteren onze medewerkers regelmatig op coole events en toffe initiatieven. Want jullie zijn de ronkende motor achter Van Moer Logistics.

Ontdek hier alle events en nieuwtjes.

3 A9 A6644 2x
3 A9 A6644 2x

De Van Moer Logistics medewerker

Van Moer Logistics staat nooit stil. En jij ook niet. Jij houdt ervan om sterk werk te leveren. Je bent ambitieus en denkt altijd één stap vooruit. Je bekijkt elke uitdaging als een kans om het nóg beter te doen. Samen pakken we het werk in handen, met een flinke portie lef én een can-do mentaliteit. Herkenbaar? Dan pas jij wellicht perfect in ons leuke team.

Ontdek alle verhalen

Ben jij...

icon

Een initiatiefnemer

Jij blijft niet bij de pakken zitten. Als er iets beter kan, ben jij de eerste om het initiatief te nemen. Je laat je niet tegenhouden, je doet nét dat extraatje meer voor je klanten en collega’s. Je geeft je mening, denkt mee na en zorgt ervoor dat de dingen nog beter worden dan ze al zijn.


icon

Gemotiveerd

Handen uit de mouwen en gáán! Jij pakt de zaken gewoon aan. Je zet je schouders met veel goesting onder het werk. Je helpt je collega’s, bent bereid om door te werken en gaat altijd voor het beste resultaat. Niet omdat het moet, maar omdat je dat wilt.


icon

Positief ingesteld

Voor jou is een container altijd halfvol. Jouw positiviteit werkt aanstekelijk. Een uitdaging? Die ga jij met de glimlach aan. Want een plezierige werksfeer zorgt voor een goeie samenhang, een toffe teamsfeer en gemotiveerde collega’s. En daar worden we allemaal gelukkiger van!


icon

Flexibel

Nieuwe skills leren, een veranderde route of een nieuw programma onder de knie krijgen? Jij draait er je hand niet voor om. Je groeit mee op het ritme van het bedrijf en je past je vlot aan veranderende omstandigheden aan. Flexibel zijn, dat zit in jouw natuur!


icon

Behulpzaam

Je staat er nooit alleen voor – en laat je collega’s nooit alleen staan. Bij Van Moer Logistics zorgen we voor elkaar. En daar zorg jij mee voor. Je helpt je collega’s met plezier en bent een echte teamspeler. We steunen elkaar én halen het beste in elkaar naar boven.


icon

Verantwoordelijk

Jouw job, jouw verantwoordelijkheid! Jij gaat zelfstandig en verantwoordelijk aan de slag. Je weet dat het resultaat afhangt van jouw engagement. Natuurlijk sta je open voor feedback van anderen. De mening van je collega’s, die gebruik je om zelf te groeien.


… bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer! Want jij beschikt duidelijk over het Van Moer Logistics DNA!

Menu

Filter
Reset
Department icon
Locatie