Mask Group 19 2x
Mask Group 19 2x

Wat vertellen je toekomstige collega’s?

Je ziet het niet. Maar achter het stuur van onze vrachtwagens zit een heel team: chauffeurs in energiezuinige vrachtwagens, operators in ultramoderne magazijnen of aan het werk met indrukwekkende tankcontainers, administratief talent dat alles in goede banen leidt. Klaar voor de toekomst, met slimme intermodale oplossingen.

P13333141 min
P13333141 min

Stijn Schenck

Drumming Operator

Ik had geen ervaring toen ik begon, maar heb hier alle kansen gekregen.

Ik ben 11 jaar geleden bij Van Moer Logistics binnengestapt als een jonge kerel zonder ervaring. Ik ben begonnen als operator met een interim contract, maar heb ondertussen al verschillende functies gehad. Vandaag ben ik aan de slag als Customer Service Officer, als bediende met een vast contract.

P1333376
P1333376

Waranya Luangphuang

Customer Service Officer

Van huishoudhulp naar Van Moer Logistics-talent!

In mijn vorige job had ik weinig contact met collega’s. Dat is een wereld van verschil met hoe het nu is. We zijn met een tiental collega’s en dat is gewoon heel leuk.

P1333401 min
P1333401 min

Joery Van Laeken

Truck driver

Als je job je hobby is, ben je nooit aan het werk

Het is een cliché, maar wat kan ik zeggen: dat is het gevoel dat ik heb als truck driver bij Van Moer Logistics. Al 11 jaar ga ik met veel goesting de baan op.

Thumbnail D1 min

Richard Forson

Truck driver

Thumbnail 4

Elias Burm

Mechanic

Thumbnail D1 min

Richard Forson

Truck driver

Thumbnail 4

Elias Burm

Mechanic

P1333469 min
P1333469 min

Lisi Saen

Unit Manager

Eens je blauw hart begint te slaan, dan blijft dat slaan

Het management kent je ook oprecht. Ze zijn heel geïnteresseerd in jou, ze kennen je naam en staan altijd klaar voor een leuke babbel. Ze zitten niet zomaar achter hun bureau, hé. Als er een probleem is, staan ze mee op de vloer, mee aan hetzelfde koord te trekken.

P13332501 min
P13332501 min

Samir Azarkan El Kaddouri

Teamleader

Er is no limit! Als Van Moer Logistics groeit, dan ik ook!

Ik kan gerust zeggen: ik ben hier pakken beter geworden in mijn job. Ik heb stages en opleidingen gevolgd, certificaten behaald… Ik ben hier nu vijf jaar, maar ik wil nog altijd groeien.

Menu

Filter
Reset
Department icon
Locatie