Mask Group 19 2x
Mask Group 19 2x

Wat vertellen je toekomstige collega’s

Je ziet het niet. Maar achter het stuur van onze vrachtwagens zit een heel team: chauffeurs in energiezuinige vrachtwagens, operators in ultramoderne magazijnen of aan het werk met indrukwekkende tankcontainers, administratief talent dat alles in goede banen leidt. Klaar voor de toekomst, met slimme intermodale oplossingen.

Stijn Schenck

Drumming Operator

P13333141 min
P13333141 min

Ik had geen ervaring toen ik begon, maar heb hier alle kansen gekregen.

P1333401 min
P1333401 min

Joery Van Laeken

Vrachtwagenchauffeur

Als je job je hobby is, moet je nooit nog werken. Het is een cliché, maar wat kan ik zeggen: dat is het gevoel dat ik heb als truck driver bij Van Moer Logistics. Al 11 jaar ga ik met veel goesting de baan op. Wat voor mij altijd deugd doet, is de waardering die je krijgt. Niet alleen van mijn eigen werkgever, maar ook van mijn klanten.

Als je job je hobby is, ben je nooit aan het werk

Respect voor elke trucker, dat voel je

Als vrachtwagenchauffeur krijg je hier echt respect. Met een truck door een stadscentrum rijden, of hem een drukke bouwwerf op manoeuvreren, dat vraagt heel wat skills. Ik ben trots om te zeggen: die skills heb ik hier opgebouwd en verfijnd. Een economische rijstijl bijvoorbeeld. Daar besteed ik dagelijks aandacht aan. Goed voor de portemonnee én het milieu. Weet je, als trucker heb je gewoon veel vrijheid. Je ziet een opdracht op je scherm komen en hup je bent weg. Niemand die over je schouder kijkt. Je bepaalt zelf hoe je het aanpakt en lost problemen op als ze zich stellen.

Hier luisteren ze naar jou

Maar pas op, dat wil niet zeggen dat je aan je lot overgelaten wordt, hé. Bij Van Moer Logistics zijn ze ongelofelijk betrokken. Ze luisteren tenminste naar ons. Ze kennen onze persoonlijke situatie – ook al zijn we nu met een trucker of 700. Weet je wat echt een verschil maakt? Onze grote baas is zelf chauffeur geweest, die weet uit eigen ervaring hoe uitdagend het soms kan zijn.

Kansen krijgen om te groeien, ook als chauffeur

Ik heb tijdens mijn carrière bij Van Moer Logistics heel even in de planning gewerkt. Maar het bleef kriebelen om in de camion te kruipen. Ik ben gewoon terug als truck driver begonnen omdat ik het te veel miste. Wat de toekomst brengt? Goh, misschien solliciteer ik hier ooit wel eens voor een leidinggevende job. Er zijn hier wel meer chauffeurs die uiteindelijk flink zijn doorgegroeid. Maar voorlopig zit ik op mijn plek waar ik zit: achter het stuur van mijn truck.

Thumbnail D1 min

Richard

Vrachtwagenchauffeur

Thumbnail 4

Elias

Mecanicien

Thumbnail D1 min

Richard

Vrachtwagenchauffeur

Thumbnail 4

Elias

Mecanicien

P1333376
P1333376

Waranya Luangphuang

Customer Service Officer

Als Customer Service Officer controleer ik eigenlijk de stock van het magazijn. Wat er binnenkomt, wat er buitengaat… Ik ben constant met klanten bezig. En als er zich problemen voordoen, dan los ik die op. De materialen die hier binnenkomen zijn heel uiteenlopend.

Van huishoudhulp naar Van Moer Logistics-talent!

Een toffe carrièreswitch

Hiervoor deed ik iets totaal anders: ik werkte als huishoudhulp bij oudere mensen. Ook heel leuk, maar het paste niet echt bij mijn persoonlijkheid. Ik ben via een vriendin bij Van Moer Logistics terechtgekomen. Ik heb gesolliciteerd en ben direct begonnen. Ik had eigenlijk geen ervaring in deze sector, maar ik ben graag bezig met administratie. Ik heb dat vroeger ook op school gevolgd. Ik breng graag structuur aan in de dingen. Ik vind transport gewoon ook heel fascinerend.

Plezierige collega’s

In mijn vorige job had ik weinig contact met collega’s. Dat is een wereld van verschil met hoe het nu is. We zijn met een tiental collega’s en dat is gewoon heel leuk. Het is een soort familie geworden. Ik ervaar het hier ook niet als een groot bedrijf. Het is hier heel gemoedelijk. We helpen mekaar waar nodig, iedereen is vriendelijk voor elkaar. Natuurlijk pakken we onze job serieus, maar we lachen heel wat af. Bij Van Moer Logistics doen ze ook heel wat om de sfeer goed te houden. Er is een fijn personeelsfeest, een wandeling, dan nemen ze weer deel aan een marathon… Dat brengt de collega’s echt dichter bij elkaar.

Ik ben hier gewoon graag

Ik ben eigenlijk gewoon tevreden. Als er zich kansen voordoen om door te groeien, dan wil ik daar graag over praten. Maar eigenlijk zit ik goed waar ik zit. Ik hou wel van de stabiliteit. Ik wil in de toekomst nog wat meer opleidingen volgen, dat wel. Maar dat kan hier ook. Het is hier gewoon plezant om te werken.

Samir Azarkan El Kaddouri

Warehouse Operator

P13332501 min
P13332501 min

Er is no limit! Als Van Moer Logistics groeit, dan ik ook!

P1333469 min
P1333469 min

Lisi Saen

Unit Manager

Lisi Saen is al sinds 2016 aan de slag bij Van Moer Logistics. Ze groeide van Operations Coordinator door naar Shift-verantwoordelijke, om uiteindelijk te evolueren naar Unit Manager in het Brasil-magazijn. Wat Van Moer Logistics speciaal maakt? “Ik denk dat Van Moer Logistics één van de weinige bedrijven is waar het management zo dicht bij de werkvloer staat.”

Eens je blauw hart begint te slaan, dan blijft dat slaan

Met de juiste spirit krijg je alle kansen

Wat ik het leukste vind aan mijn job? De afwisseling! De samenwerking met de klanten, ook. Het is wel een uitdaging: je moet zorgen dat het goed loopt. Het kan dan ook druk zijn. Maar je kan altijd steunen op de mensen rond je. Je staat er nooit alleen voor. Natuurlijk loopt niet alles altijd perfect. Misschien hebben sommige mensen dat wel graag. Maar ik ben iemand die uitdaging nodig heeft. Dat gevoel van: we moeten het hier nóg beter doen. Als er zich een issue voordoet, wil ik dat zo snel mogelijk oplossen met zo weinig mogelijk middelen. Problemen oplossen, ik doe dat graag. En die uitdaging vind ik bij Van Moer Logistics écht wel.

Samenwerken: het kloppende hart van Van Moer Logistics

Het management kent je ook oprecht. Ze zijn heel geïnteresseerd in jou, ze kennen je naam en staan altijd klaar voor een leuke babbel. Ze zitten niet zomaar achter hun bureau, hé. Als er een probleem is, staan ze mee op de vloer, mee aan hetzelfde koord te trekken. Ze komen mee organiseren, of springen zelf de heftruck in om te helpen. Dat zie je niet vaak in grotere bedrijven. Ik denk dat dat één van de redenen is waarom we op zo’n korte tijd zijn kunnen groeien. Dat samenwerken, dat is het kloppende hart van Van Moer Logistics. Iedereen draagt zijn steentje bij, van de directie tot de schoonmaak. Elke schakel in de ketting is belangrijk.

Werken op het ritme van jouw leven

Wat ik ook uniek vind: hier houden ze ook echt rekening met je privéleven. Je verhaal telt echt mee. Toen ik door privé-omstandigheden niet meer in shiften kon werken, hebben ze direct meegezocht naar een oplossing. Zo ben ik dan ook in mijn huidige job beland. Ik haal daar veel energie uit. We stimuleren elkaar ook op de vloer. Als je eens een mindere dag hebt, vragen mensen hoe het met je gaat. En dan zeggen we: “Allez, laat uw blauw hart terug slaan!” Door hier te werken weet ik ook wel: eens je blauwe Van Moer-hart begint te slaan, dan blijft dat slaan.

Menu
Filter
Reset
Department icon

Mijn afdeling

Locatie

Mijn afdeling