Deel deze vacature

Van Moer Logistics zoekt

ICT Infra­struc­tu­ur engineer

Antwerpen (Linkeroever)
IT & Data analyse
Warehousing & Value Added Logistics (Magazijn)
Go to external page: Solliciteer nu!Go to external page: Solliciteer nu!
63f6349cdaeef666736209
64f8525e60fc0669693263

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener actief in weg- en intermodaal transport, distributie, goederenopslag en tankcontainer logistiek. Om onze groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde infrastructuur engineer.

Jouw rol:

 • Leidinggevende: Je geeft leiding aan twee ervaren infrastructuur collega’s die werken vanuit de verschillende sites van Van Moer Logistics. Je biedt ondersteuning en structuur, staat open voor hun feedback en ideeën en laat hen mee nadenken over oplossingen en verbeteringen. Je hanteert een coachende leiderschapsstijl, maar geeft ook voldoende sturing.
 • Plannen en organiseren: Je zorgt voor een duidelijke weekplanning voor jouw collega’s. Je bepaalt wekelijks en dagelijks de prioriteiten en stuurt dagelijks bij naargelang de storingen en urgenties die zich voordoen.
 • Probleemoplosser: Je bekijkt de problemen die zich voordoen en niet opgelost kunnen worden vanuit 1ste en 2de lijn. Je zorgt voor een grondige analyse, gaat verschillende alternatieve oplossingen na en schakelt leveranciers in waar nodig.
 • Opvolging: Je volgt via een opvolgingstool de uitgevoerde werken op. Daarnaast heb je ook oog voor het welzijn en presteren van jouw team.
 • Projecten: Van Moer Logistics is een groeiende organisatie waardoor je deelneemt aan verbouwingsprojecten. Je neemt deel aan de werfmeetings en onderhoudt een goed contact met de werfleiders die de werken uitvoeren.
 • Leveranciersmanagement: Je onderhoudt een goed contact met onze leveranciers. Hierbij volg je de SLA’s en KPI’s op. Verder heb je oog voor interessante nieuwe partners, waarbij je RFQ en RFP opmaakt en opvolgt.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een bachelordiploma (of bent gelijkwaardig door ervaring) en je hebt een uitstekende kennis van firewalls, switches, internetrouters en andere netwerkapparatuur.
 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring binnen IT en bij voorkeur binnen infrastructuur.
 • Je bent communicatief en bouwt goede interne relaties op binnen de organisatie en met leveranciers.
 • Als leidinggevende durft sturing te geven, maar hanteer je daarnaast een coachende leiderschapsstijl. Vanop afstand leidinggeven schrikt je niet af.
 • Jouw hands-on mentaliteit en probleemoplossende vaardigheden zorgen ervoor dat je aan de behoeften van de interne klanten kan beantwoorden.
 • Daarnaast ben je een teamplayer. Door jouw enthousiasme slaag je erin een positieve sfeer te creëren binnen het team en draag je bij aan een dynamische en positieve omgeving.
 • Je communiceert vlot in het Nederlands en het Engels.
 • Je kan vlot overweg met de courante MS Office toepassingen.

Vormen woorden zoals enthousiasme, initiatief nemen, kritisch nadenken, proactief, positief ingesteld en klantgericht een omschrijving van jou? Dan mag je zeker jouw cv opsturen!

Aanbod:

Je komt terecht in een sterk groeiend en ambitieus bedrijf. Je bouwt samen met een team gedreven en betrokken collega's aan de verdere uitbouw van Van Moer Logistics. Hiervoor krijg je een contract van onbepaalde duur aangeboden in combinatie met een aantrekkelijk salarispakket, waaronder groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen en mogelijkheid tot fietslease. Je werkt vanuit onze vestiging te Zwijndrecht, maar bent ook aanwezig op de andere locaties van Van Moer Logistics.

Geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan nu!

Kies voor een job die je uitdaagt. Een job vol flexibiliteit en vrijheid. Waarin jij op je eigen tempo kan groeien. Klaar voor? Zet jezelf en de wereld in beweging, bij dé Belgische baanbreker in logistiek.

Go to external page: Solliciteer nu
3 A9 A7559 1 2x

Een concrete vraag? Mail ons.

Go to external page: Contact
Menu

Filter
Reset
Department icon
Locatie