VML VIS 3531
Go to: Ga terug naar News & Events
Geplaatst op 27/06/2024

Van Moer Artistics: Niet zomaar een familiedag

Onlangs vierden we op grootse wijze onze familiedag, Van Moer Artistics. Het was een prachtige middag vol kunst, vertier en smakelijk eten, waarbij meer dan 1000 collega's en hun families samenkwamen op het prachtige domein van de Vebreke Foundation.

Deel dit artikel

VML VIS 5866
VML VIS 5866

Samen sterk, onze familiale waarden

Wij bij Van Moer Logistics geloven in het krachtig samenbrengen van onze collega’s. Vandaar dat we regelmatig grootschalige evenementen organiseren zoals deze familiedag. Het is onze manier om waardering te tonen en iedereen, van de kleinsten tot de grootsten, een heerlijke dag te bezorgen.

Jo Van Moer, vertelt vol trots: "Mijn vrouw Anne Verstraeten en ik vinden onze familiale bedrijfscultuur ontzettend belangrijk. We blijven dan ook investeren in initiatieven die ons team dichter bij elkaar brengen in een ongedwongen sfeer. Het is geweldig om te zien hoe iedereen geniet van zo'n prachtige dag."

VML VIS 3974
VML VIS 3974

Creatief aan de slag en een smaakvolle barbecue

De middag startte met een uitgebreide barbecue, met dansbare tunes van DJ Louie Louie. Na de lunch begon een interactieve wandeling doorheen de indrukwekkende Verbeke Foundation, een ervaring vol inspiratie. Theatershows, acrobaten en fanfareoptredens zorgden voor spektakel, terwijl de creatieve workshops, waaronder graffiti en grimesessies, iedereen de kans gaven om zelf artistiek aan de slag te gaan.

VML VIS 4600
VML VIS 6015
VML VIS 6015

Een kunstzinnige afsluiter voor het goede doel

We sloten de dag af met een veiling van kunstwerken, gemaakt door onze eigen medewerkers en hun kinderen. De veiling stond onder leiding van Geert Verbeke, eigenaar van de Verbeke Foundation en onze veilingmeester voor de dag. De opbrengst ging naar Slim vzw, een organisatie die kansarme kinderen in en rond Antwerpen helpt met hun huiswerk. Zij ontvingen een cheque van € 1.505.

Het was wederom een fantastische dag voor alle 'Van Moerianen'. We kunnen nu al niet wachten tot ons volgende evenement!

Geniet mee van onze betoverende aftermovie

Bekijk video

Artikels in de kijker

Menu

Filter
Reset
Department icon
Locatie