Deel deze vacature

Van Moer Logistics zoekt

Cus­tomer Ser­vice Officer

Antwerpen (Linkeroever)
Administratie & Planning
Transport & Distributie
Go to external page: Solliciteer nu!Go to external page: Solliciteer nu!
63f62ffd81a98730438130
Fallback Body

Van Moer Logistics

Van Moer Logistics is een groeiende logistieke dienstverlener actief in weg- en intermodaal transport, distributie, goederenopslag en tankcontainer logistiek.

Om onze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Customer Service Officer voor onze site in Zwijndrecht.

Je rol

Als Customer Service Officer wordt je ingeschakeld ter ondersteuning van de transportafdeling. Je zorgt dagelijks voor een correcte input van de transportopdrachten in ons computersysteem. Je verzamelt en controleert alle nodige gegevens zodat de transportplanners de rittenplanning voor onze chauffeurs kunnen opstellen. Daarnaast sta je in voor het opmaken en controleren van verkoopfacturen. Je beheert de wachturen van de chauffeurs en controleert de ritten.

Welk profiel zoeken we

Je bent een administratieve duizendpoot met een sterke interesse in de transportsector. Je bent accuraat en houdt ervan op administratief vlak alles nauwkeurig te verwerken. Je hebt een goede basiskennis van het Engels en je kan vlot overweg met de courante MS Office toepassingen. Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie binnen de sector. Jouw enthousiasme en leergierigheid typeren jou.

Ons aanbod

Je komt terecht in een sterk groeiend en ambitieus bedrijf. Je bouwt samen met een groep gedreven en betrokken collega's aan de verdere uitbouw van Van Moer Logistics.

Geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan nu!

Kies voor een job die je uitdaagt. Een job vol flexibiliteit en vrijheid. Waarin jij op je eigen tempo kan groeien. Klaar voor? Zet jezelf en de wereld in beweging, bij dé Belgische baanbreker in logistiek.

Go to external page: Solliciteer nu
3 A9 A7559 1 2x

Wat onze medewerkers zeggen

P1333376

Van huishoudhulp naar Van Moer Logistics-talent!

Waranya Luangphuang - Customer Service Officer

Wat onze medewerkers zeggen

P1333469 min

Eens je blauw hart begint te slaan, dan blijft dat slaan

Lisi Saen - Unit Manager

Wat onze medewerkers zeggen

P13332501 min

Er is no limit! Als Van Moer Logistics groeit, dan ik ook!

Samir Azarkan El Kaddouri - Teamleader

Een concrete vraag? Mail ons.

Go to external page: Contact
Menu

Filter
Reset
Department icon
Locatie