VM VD56359 F
Go to: Ga terug naar News & Events
Geplaatst op 23/02/2023

Het grote Oktober(personeels)Fest!

Na twee jaar vertraging door COVID-19- vierden we samen met alle werknemers het dertigjarig bestaan met een heus Oktober Fest. Maar liefst 950 medewerkers en hun partners genoten van lekker eten en sfeervolle muziek op het volledig in thema ingerichte terrein te Zwijndrecht. Naast plezier maken stond het feest ook in het teken van de sterke groei en toekomstambities van de logistieke groep.

Deel dit artikel

Fantastisch feest voor medewerkers

Nadat de pandemie tot tweemaal toe roet in het eten gooide was het voorbije weekend dan toch zover. Van Moer Logistics trakteerde hun medewerkers en hun partners op een groots Oktober Fest.

Voor de gelegenheid werd een tent opgetrokken van 2.400 vierkante meter op een naburig gelegen parkeerterrein te Zwijndrecht, met daarin een volledig ingerichte ‘biergarten’ en feesthal. Na het buffet werden de medewerkers getrakteerd op een spetterend optreden van maar liefst 5 bands waaronder ‘De Romeo’s’ en Après-ski legende ‘Joe Hardy’.

1000x dank

Voor ‘De Romeo’s’ het avondfeest in gang zetten, sprak CEO Jo Van Moer eerst nog de medewerkers toe. “Ik wou van de gelegenheid gebruikmaken om iedereen persoonlijk te kunnen bedanken voor hun inzet de voorbije jaren en onze nieuwe collega’s van Holtstieger, Group Van Loon en Broeckman Logistics Belgium Antwerp nogmaals te verwelkomen in onze familie.”

Benieuwd naar de videoreportage van hét feestje van het jaar? Bekijk hem hieronder.

Bekijk video

Artikels in de kijker

Menu

Filter
Reset
Department icon
Locatie