DSC 0029
Go to: Ga terug naar News & Events
Geplaatst op 23/02/2023

Van Moer zet vrachtwagenchauffeurs in de kijker

Jaarlijks organiseert Febetra, de beroepsfederatie van Belgische transporteurs en logistieke dienstverleners, de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Hiermee zetten ze het beroep van vrachtwagenchauffeur op een positieve manier in de kijker.

Deel dit artikel

Chauffeurs in de kijker

Meer dan 350 bedrijven doen vandaag mee aan de actie, ook wij bij Van Moer Logistics vinden het belangrijk om deel te nemen. We delen op 30 locaties warme dranken en geschenken uit aan 3.000 chauffeurs om hen te bedanken voor hun dagelijkse inzet.

Jo Van Moer: "Na het succes van vorig jaar aarzelden we geen seconde om dit jaar opnieuw onze schouders onder het initiatief te zetten. Het is een perfecte dag om onze eigen - en externe chauffeurs die onze sites bezoeken, te bedanken voor hun dagelijkse inzet. Want zonder vrachtwagenchauffeurs staat alles stil, en dat wordt nog veel te weinig beseft. "


Ontspanning na het werk

Iedere chauffeur die inlogt op een van de locaties van Van Moer Logistics ontvangt een warme kom soep (of ambachtelijke koekjes), een gepersonaliseerde Van Moer luchtverfrisser voor in de cabine en een unieke code om mee te doen aan een winactie. Deelnemende chauffeurs maken kans op een iPhone, bluetooth headset of veiligheidsjas.

Het initiatief zet zich de volgende dag verder op onze eigen sites. Alle 500 chauffeurs van Van Moer Logistics zijn welkom voor een gezellige afterwork met hapjes, drankjes en muziek. Zo kunnen de chauffeurs de werkweek in schoonheid afsluiten in het gezelschap van hun collega's.

Artikels in de kijker

Menu

Filter
Reset
Department icon
Locatie