53128307669 a00a924276 b
Go to: Ga terug naar News & Events
Geplaatst op 22/05/2024

Dynamische partnership tussen Van Moer Logistics en SK Beveren

Bij Van Moer Logistics is er altijd wel iets te beleven. Niet enkel opwerkvlak, maar ook op sportief vlak. Wist je dat onze eigen CEO, Jo Van Moer,niet alleen aan het roer staat bij Van Moer Logistics, maar ook voorzitter isvan voetbalclub SK Beveren? Dat brengt natuurlijk wat extra voetbalgekte metzich mee, ook op de werkvloer!

Deel dit artikel

Multifunctionele skybox

Bij thuismatchen nodigen we onze klanten en stakeholders uit in onze skybox om samen met ons te genieten van de wedstrijd, terwijl we hen trakteren op lekker eten en een fris pintje. Het is een unieke manier om relaties te versterken in een informele, energieke setting.

Naast de spannende voetbalmomenten biedt onze skybox ook een professionele twist. Tijdens de werkweek transformeert deze exclusieve ruimte in een dynamische omgeving voor opleidingen en meetings. Het is de perfecte plek om ideeën uit te wisselen, strategieën te ontwikkelen en je professionele skills te versterken, allemaal met een uitzicht op het groene veld.

Van Moerianen juichen samen

En weet je wat nog meer? Voor elke match verloten we 25 duotickets onder onze collega's. Dat betekent dat elke keer een aantal gelukkige Van Moerianen de kans krijgen om vanaf de tribune onze geel-blauwe helden aan te moedigen.

Van voetbal kijken krijg je natuurlijk honger en dorst. In het Van Moer Café, kan je voor, tijdens of na de match terecht voor een pintje of een hamburger. Het is de perfecte plek om samen met collega’s te genieten van de sfeer en na te praten over de wedstrijd.

Dus, als je op zoek bent naar een plek waar werk niet alleen draait om de dagelijkse sleur, maar ook om plezier, passie en community, dan is Van Moer Logistics dé plek voor jou. Kom bij onze familie en wie weet juich jij binnenkort met ons mee in het Freethiel stadion!

Bekijk video

Artikels in de kijker

Menu

Filter
Reset
Department icon
Locatie