Verdantix Awards
Go to: Ga terug naar News & Events
Geplaatst op 05/07/2023

Veiligheidsaward voor Van Moer Logistics op EHS Innovation Excellence Awards EMEA

Van Moer Logistics is de trotse winnaar van een EHS Innovation Excellence Awards EMEA. Deze Awards worden uitgereikt door Verdantix, een gerenommeerd onderzoeksbureau en voorloper op het gebied van innovatie met wereldwijde impact. Jaarlijks onderscheiden deze Awards uitmuntende innovatieve digitale oplossingen op het gebied van EHS, ESG, duurzaamheid en operations. De winnaars variëren van multinationale giganten tot baanbrekende start-ups en individuen die een positieve impact creëren, een nieuwe standaard helpen creëren en anderen inspireren om hun voorbeeld te volgen.

Deel dit artikel

Van Moer Logistics won in de categorie Safety Performance Improvement met hun Forklift Safety-oplossing, die de taken digitaliseert die door heftrucks worden uitgevoerd en dit resulteerde in een lager energieverbruik, een lagere CO2-uitstoot en een opmerkelijke daling van 70% in onveilig en niet-ecologisch rijgedrag. Volgens David Metcalfe, CEO van Verdantix, behoort Van Moer Logistics hiermee tot de echte industrieleiders die zinvolle veranderingen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid bewerkstelligen met visionaire initiatieven die worden aangedreven door baanbrekende technologie.

Van Moer Logistics is een geïntegreerde logistieke dienstverlener die op maat gemaakte oplossingen biedt op het gebied van transport, distributie, opslag, intermodale logistiek en tankcontainerlogistiek. Dankzij de focus op duurzame partnerrelaties en een luisterend oor voor de behoeften van de klant groeide het bedrijf uit van 2 vrachtwagens in 1990 tot een gerenommeerde groep met 40 vestigingen in België en Duitsland.

Duurzaamheid en innovatie zitten ingebakken in het DNA van het bedrijf" zegt Jo Van Moer, oprichter en CEO Van Moer Logistics "We waren ervan overtuigd dat deze technologieën een efficiënte en positieve impact zouden hebben op de veiligheid van onze medewerkers."

De prijsuitreiking vond plaats op 6 juni in het Stamford Bridge stadion in Londen, als onderdeel van de Verdantix EHS EMEA Summit.

Artikels in de kijker

Menu

Filter
Reset
Department icon
Locatie