P1333401 min
Go to: Ga terug naar Getuigenissen
Geplaatst op 24/01/2023

Truck driver

Als je job je hobby is, moet je nooit nog werken. Het is een cliché, maar wat kan ik zeggen: dat is het gevoel dat ik heb als truck driver bij Van Moer Logistics. Al 11 jaar ga ik met veel goesting de baan op. Wat voor mij altijd deugd doet, is de waardering die je krijgt. Niet alleen van mijn eigen werkgever, maar ook van mijn klanten.

Deel dit artikel

Als je job je hobby is, ben je nooit aan het werk

Respect voor elke trucker, dat voel je

Als vrachtwagenchauffeur krijg je hier echt respect. Met een truck door een stadscentrum rijden, of hem een drukke bouwwerf op manoeuvreren, dat vraagt heel wat skills. Ik ben trots om te zeggen: die skills heb ik hier opgebouwd en verfijnd. Een economische rijstijl bijvoorbeeld. Daar besteed ik dagelijks aandacht aan. Goed voor de portemonnee én het milieu.

Weet je, als trucker heb je gewoon veel vrijheid. Je ziet een opdracht op je scherm komen en hup je bent weg. Niemand die over je schouder kijkt. Je bepaalt zelf hoe je het aanpakt en lost problemen op als ze zich stellen.


Hier luisteren ze naar jou

Maar pas op, dat wil niet zeggen dat je aan je lot overgelaten wordt, hé. Bij Van Moer Logistics zijn ze ongelofelijk betrokken. Ze luisteren tenminste naar ons. Ze kennen onze persoonlijke situatie – ook al zijn we nu met een trucker of 700. Weet je wat echt een verschil maakt? Onze grote baas is zelf chauffeur geweest, die weet uit eigen ervaring hoe uitdagend het soms kan zijn.


Kansen krijgen om te groeien, ook als chauffeur

Ik heb tijdens mijn carrière bij Van Moer Logistics heel even in de planning gewerkt. Maar het bleef kriebelen om in de camion te kruipen. Ik ben gewoon terug als truck driver begonnen omdat ik het te veel miste. Wat de toekomst brengt? Goh, misschien solliciteer ik hier ooit wel eens voor een leidinggevende job. Er zijn hier wel meer chauffeurs die uiteindelijk flink zijn doorgegroeid. Maar voorlopig zit ik op mijn plek waar ik zit: achter het stuur van mijn truck.

Menu

Filter
Reset
Department icon
Locatie