P13333141 min
Go to: Ga terug naar Getuigenissen
Geplaatst op 24/01/2023

Drumming Operator

Ik ben 11 jaar geleden bij Van Moer Logistics binnengestapt als een jonge kerel zonder ervaring. Ik ben begonnen als operator met een interim contract, maar heb ondertussen al verschillende functies gehad. Vandaag ben ik aan de slag als Customer Service Officer, als bediende met een vast contract. Ik ben van een jonge, onervaren gast zonder veel skills stevig doorgegroeid. Ze hebben mij hier mooie kansen gegeven – en ik heb die met twee handen vastgepakt, natuurlijk.

Deel dit artikel

Ik had geen ervaring toen ik begon, maar heb hier alle kansen gekregen.

Kansen krijgen, kansen nemen

Ik ben hier met veel plezier blijven hangen. Een andere werkgever, dat hoeft niet voor mij. De sfeer op de werkvloer, de kansen die je krijgt, de manier waarop ze rekening houden met je privé-situatie… Sommige collega’s zijn ondertussen ook echt vrienden geworden. Je bloeit hier open als mens, je leert constant bij, je kan echt de jobs doen die bij je passen. Dat is onbetaalbaar.

Maar pas op hé, het is een verhaal van geven en nemen. Mijn dochtertje heeft autisme, dus ik moet soms ’s middags wat langer thuis zijn. Dat haal ik dan natuurlijk in. Dan span ik me wat extra in of blijf wat langer. Omdat ik dat wil, omdat het vertrouwen er ook is.


Ik werk hier niet alleen, ik geloof er ook echt in

Ik werk hier niet alleen, ik geloof ook echt in Van Moer Logistics als een goeie, betrouwbare werkgever. Ik heb zelfs mijn zus binnengeloodst in het bedrijf. Dat doe je alleen als je weet dat het hier goed is, hé.

Wat ik ook sterk vind, is het jokersysteem dat ze hier hebben. Je kan punten sparen als je bepaalde doelen haalt. Bijvoorbeeld: je werkplek proper houden, en dat wordt dan elke maand gecontroleerd. Zo spaar je eigenlijk punten. En als je genoeg hebt gespaard, kan je daar echt mooie dingen mee kopen. Zo heb ik al een paar toffe dingen op de kop getikt!


Zeker van je job en je toekomst

Ik ben dus zonder ervaring binnengekomen als arbeider, als operator. Ik ben constant zeker geweest van mijn job, ze hebben mij alle kansen gegeven om mij vooruit te helpen. Ondertussen ben ik bediende met een vast contract. Elke dag hier is anders. Maar je weet: als ik mijn schouders zet onder Van Moer Logistics, dan zetten zij hun schouders onder mij.

Menu

Filter
Reset
Department icon
Locatie