P1333469 min
Go to: Ga terug naar Getuigenissen
Geplaatst op 24/01/2023

Unit Manager

Lisi Saen is al sinds 2016 aan de slag bij Van Moer Logistics. Ze groeide van Operations Coordinator door naar Shift-verantwoordelijke, om uiteindelijk te evolueren naar Unit Manager in het Brasil-magazijn. Wat Van Moer Logistics speciaal maakt? “Ik denk dat Van Moer Logistics één van de weinige bedrijven is waar het management zo dicht bij de werkvloer staat.”

Deel dit artikel

Eens je blauw hart begint te slaan, dan blijft dat slaan

Met de juiste spirit krijg je alle kansen

Wat ik het leukste vind aan mijn job? De afwisseling! De samenwerking met de klanten, ook. Het is wel een uitdaging: je moet zorgen dat het goed loopt. Het kan dan ook druk zijn. Maar je kan altijd steunen op de mensen rond je. Je staat er nooit alleen voor. Natuurlijk loopt niet alles altijd perfect. Misschien hebben sommige mensen dat wel graag. Maar ik ben iemand die uitdaging nodig heeft. Dat gevoel van: we moeten het hier nóg beter doen. Als er zich een issue voordoet, wil ik dat zo snel mogelijk oplossen met zo weinig mogelijk middelen. Problemen oplossen, ik doe dat graag. En die uitdaging vind ik bij Van Moer Logistics écht wel.


Samenwerken: het kloppende hart van Van Moer Logistics

Het management kent je ook oprecht. Ze zijn heel geïnteresseerd in jou, ze kennen je naam en staan altijd klaar voor een leuke babbel. Ze zitten niet zomaar achter hun bureau, hé. Als er een probleem is, staan ze mee op de vloer, mee aan hetzelfde koord te trekken. Ze komen mee organiseren, of springen zelf de heftruck in om te helpen. Dat zie je niet vaak in grotere bedrijven. Ik denk dat dat één van de redenen is waarom we op zo’n korte tijd zijn kunnen groeien. Dat samenwerken, dat is het kloppende hart van Van Moer Logistics. Iedereen draagt zijn steentje bij, van de directie tot de schoonmaak. Elke schakel in de ketting is belangrijk.


Werken op het ritme van jouw leven

Wat ik ook uniek vind: hier houden ze ook echt rekening met je privéleven. Je verhaal telt echt mee. Toen ik door privé-omstandigheden niet meer in shiften kon werken, hebben ze direct meegezocht naar een oplossing. Zo ben ik dan ook in mijn huidige job beland. Ik haal daar veel energie uit. We stimuleren elkaar ook op de vloer. Als je eens een mindere dag hebt, vragen mensen hoe het met je gaat. En dan zeggen we: “Allez, laat uw blauw hart terug slaan!” Door hier te werken weet ik ook wel: eens je blauwe Van Moer-hart begint te slaan, dan blijft dat slaan.

Menu

Filter
Reset
Department icon
Locatie