P13332501 min
Go to: Ga terug naar Getuigenissen
Geplaatst op 15/02/2023

Teamleader

Ik kan gerust zeggen: ik ben hier pakken beter geworden in mijn job. Ik heb stages en opleidingen gevolgd, certificaten behaald… Ik ben hier nu vijf jaar, maar ik wil nog altijd groeien. Stappen naar boven zetten. Want er is no limit! Als Van Moer Logistics groeit, dan ik ook!

Deel dit artikel

Er is no limit! Als Van Moer Logistics groeit, dan ik ook!

Van Moer Logistics, da’s voor mij thuiskomen

Als operator in het Brasil-magazijn zorg ik dat alles netjes geladen en gelost wordt. Ik ben sinds vorig jaar Teamleader, dus ik geef nu leiding aan een vijftal collega’s. Ik doe dat heel graag, de tijd vliegt hier omdat ik mijn job zo plezant vind. Ik heb nog in andere bedrijven gewerkt die ongeveer hetzelfde doen. Maar pas toen ik bij Van Moer Logistics begon, voelde ik mij echt ergens thuis.

Ze maken je leven makkelijker

Dat komt omdat ik mij hier nooit een nummer voel. Ik krijg niet alleen kansen om bij te leren, maar ze houden ook rekening met ons. Ik heb zelf een gezin en kindjes. Je kan altijd rekenen op flexibiliteit rond de shiften die je werkt. Ze doen er alles aan om ons leven makkelijker te maken op dat vlak. De sfeer tussen de collega’s zit ook heel goed, da’s natuurlijk ook belangrijk.

Werken met topmachines

Het werk dat we doen zou zwaar kunnen zijn, maar omdat we elkaar zo helpen én omdat we werken met topmachines, valt dat heel goed mee. Dat maakt echt een verschil. Want als ze investeren in de juiste machines, investeren ze ook in de mensen hier. En dat is echt het geval.

Gewoon een plezante job!

Ik kan niet anders dan mensen aanraden om hier te komen werken. Er wordt naar je geluisterd, je krijgt alle kansen om beter te worden in je werk, je leert bij en volgt opleidingen, de sfeer op de werkvloer is geweldig… De job is gewoon plezant. En meer moet dat niet zijn, toch?

Menu

Filter
Reset
Department icon
Locatie