P1333376
Go to: Ga terug naar Getuigenissen
Geplaatst op 15/02/2023

Customer Service Officer

Als Customer Service Officer controleer ik eigenlijk de stock van het magazijn. Wat er binnenkomt, wat er buitengaat… Ik ben constant met klanten bezig. En als er zich problemen voordoen, dan los ik die op. De materialen die hier binnenkomen zijn heel uiteenlopend.

Deel dit artikel

Van huishoudhulp naar Van Moer Logistics-talent!

Een toffe carrièreswitch

Hiervoor deed ik iets totaal anders: ik werkte als huishoudhulp bij oudere mensen. Ook heel leuk, maar het paste niet echt bij mijn persoonlijkheid. Ik ben via een vriendin bij Van Moer Logistics terechtgekomen. Ik heb gesolliciteerd en ben direct begonnen. Ik had eigenlijk geen ervaring in deze sector, maar ik ben graag bezig met administratie. Ik heb dat vroeger ook op school gevolgd. Ik breng graag structuur aan in de dingen. Ik vind transport gewoon ook heel fascinerend.


Plezierige collega’s

In mijn vorige job had ik weinig contact met collega’s. Dat is een wereld van verschil met hoe het nu is. We zijn met een tiental collega’s en dat is gewoon heel leuk. Het is een soort familie geworden. Ik ervaar het hier ook niet als een groot bedrijf. Het is hier heel gemoedelijk. We helpen mekaar waar nodig, iedereen is vriendelijk voor elkaar. Natuurlijk pakken we onze job serieus, maar we lachen heel wat af. Bij Van Moer Logistics doen ze ook heel wat om de sfeer goed te houden. Er is een fijn personeelsfeest, een wandeling, dan nemen ze weer deel aan een marathon… Dat brengt de collega’s echt dichter bij elkaar.


Ik ben hier gewoon graag

Ik ben eigenlijk gewoon tevreden. Als er zich kansen voordoen om door te groeien, dan wil ik daar graag over praten. Maar eigenlijk zit ik goed waar ik zit. Ik hou wel van de stabiliteit. Ik wil in de toekomst nog wat meer opleidingen volgen, dat wel. Maar dat kan hier ook. Het is hier gewoon plezant om te werken.

Menu

Filter
Reset
Department icon
Locatie