3 A9 A7473
Go to: Go back to News & Events
Posted on 15/11/2023

Maak kennis met Van Moer Logistics tijdens de TL Hub Jobday in Gent

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière in de logistieke sector? Goed nieuws! Ons HR-team zal aanwezig zijn op de TL Hub Jobday in Gent en we kunnen niet wachten om jou daar te ontmoeten.

Waarom zou je de TL Hub Jobday bezoeken? Wel, dit is dé kans om in contact te komen met onze enthousiaste collega's en meer te weten te komen over de spannende carrièremogelijkheden binnen Van Moer Logistics. Of je nu een ervaren professional bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, of een pas afgestudeerde die zijn logistieke vaardigheden wil ontwikkelen, wij hebben mogelijkheden op alle niveaus.

Share this article

Agenda

[object Object]
3 A9 A6534
3 A9 A6534

Move Yourself, Move the World.

Van Moer Logistics staat bekend om zijn dynamische en wendbare bedrijfscultuur. We hebben een hecht team dat elkaar inspireert en ondersteunt om de beste resultaten te bereiken. Wij geloven dat onze werknemers onze grootste troef zijn, en we hechten veel waarde aan hun groei en ontwikkeling.

Dus, kom langs onze stand op de TL Hub Jobday in Gent en ontdek hoe je deel kunt uitmaken van onze Van Moer Logistics familie. Samen zullen we werken aan het verleggen van grenzen en het bouwen van een succesvolle toekomst in de logistiek.

Wij hopen jou binnenkort te verwelkomen bij Van Moer Logistics!

Menu

Filter
Reset
Department icon
Location