Deel deze vacature

Van Moer Logistics zoekt

Key account­man­ag­er food & feed

Antwerpen (Linkeroever)
Commercieel
Warehousing & Value Added Logistics (Magazijn)
Go to external page: Solliciteer nu!Go to external page: Solliciteer nu!
641b21453aed4730639545
63f62ffd81a98730438130

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener actief in weg- en intermodaal transport, distributie, goederenopslag en tankcontainer logistiek. Om onze groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Key accountmanager food & feed.

Jouw rol:

 • Als Key accountmanager zal je na je inloopperiode het eerste aanspreekpunt zijn van een aantal klanten met focus op food & feed.
 • Je bouwt aan een sterk partnership voor de toekomst door te streven naar een uitstekende klantenservice.
 • Hierbij bewaak je de kwaliteit van de geleverde diensten en volg je de gemaakte afspraken nauwgezet op. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit op elk moment gegarandeerd wordt door een strikte opvolging van de SLA’s.
 • Daarnaast zorg je voor een snelle afhandeling van klachten, mochten deze zich voordoen.
 • Om dit te kunnen realiseren sta je in nauw contact met de operationele collega’s en managers.
 • Dankzij jouw nauwe samenwerking met jouw klanten en jouw proactieve aanpak, merk je nieuwe businessopportuniteiten op. Je zorgt ervoor dat deze opportuniteiten en behoeften intern gesignaleerd en opgepikt worden en denkt mee na over slimme oplossingen. Hierbij heb je zicht op en houd je rekening met alle mogelijkheden die Van Moer aanbiedt.
 • Daarnaast word je nauw betrokken bij de onderhandelingen. Je gaat voor een win-win situatie.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een bachelordiploma (of bent gelijkwaardig door ervaring) en hebt een eerste commerciële werkervaring achter de rug.
 • Je bent sociaal, communicatief en een echte netwerker. Je bent toegankelijk voor jouw klanten die met al hun vragen bij jou terecht kunnen zodat je langetermijnrelaties opbouwt.
 • Jouw hands-on mentaliteit en probleemoplossende vaardigheden zorgen ervoor dat je aan de behoeften van de klanten kan beantwoorden.
 • Daarnaast ben je een teamplayer. Door jouw enthousiasme slaag je erin een positieve vibe te creëren binnen het team en draag je bij aan een dynamische en positieve omgeving.
 • Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels en kan vlot overweg met de courante MS Office toepassingen.

Vormen woorden zoals enthousiasme, initiatief nemen, kritisch nadenken, proactief, positief ingesteld en klantgericht een omschrijving van jou? Dan mag je zeker jouw cv opsturen!

Aanbod:

Je komt terecht in een sterk groeiend en ambitieus bedrijf. Je bouwt samen met een team gedreven en betrokken collega's aan de verdere uitbouw van Van Moer Logistics. Hiervoor krijg je een contract van onbepaalde duur aangeboden in combinatie met een aantrekkelijk salarispakket, waaronder groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen en mogelijkheid tot fietslease. Je werkt vanuit onze vestiging te Zwijndrecht.

Geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan nu!

Kies voor een job die je uitdaagt. Een job vol flexibiliteit en vrijheid. Waarin jij op je eigen tempo kan groeien. Klaar voor? Zet jezelf en de wereld in beweging, bij dé Belgische baanbreker in logistiek.

Go to external page: Solliciteer nu
3 A9 A7559 1 2x

Een concrete vraag? Mail ons.

Go to external page: Contact
Menu

Filter
Reset
Department icon
Locatie