Deel deze vacature

Van Moer Logistics zoekt

Key Account Manager

641b21453aed4730639545
64390f51ab7cb862189481

Van Moer Logistics

Van Moer Logistics is een groeiende logistieke dienstverlener actief in weg- en intermodaal transport, distributie, goederenopslag en tankcontainer logistiek.

Om onze groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Key Account Manager voor de afdeling Port & Intermodal.

Je rol

Als Key Account Manager zal je na je inloopperiode het eerste aanspreekpunt van een aantal klanten in de maritieme sector zijn waarbij je streeft naar een uitstekende klantenservice.

Enerzijds bewaak je de kwaliteit van de geleverde diensten en volg je de gemaakte afspraken nauwgezet op. Concreet wil dit zeggen dat je ervoor zorgt dat de kwaliteit op elk moment gegarandeerd wordt door een strikte opvolging van de KPI’s en een snelle afhandeling van klachten. Je staat hiervoor in nauw contact met de operationele collega’s en managers.

Anderzijds ben je alert voor nieuwe businessopportuniteiten binnen je klantenportfolio. Je zorgt ervoor dat deze behoeften intern gesignaleerd worden en je bent nauw betrokken bij onderhandelingen.

Welk profiel zoeken we?

Je hebt bij voorkeur reeds ervaring opgebouwd binnen inside sales en/of business development en je hebt bij voorkeur ook kennis in verband met barging.

Je kan jezelf omschrijven als ondernemend, empathisch en resultaatgericht. Je hands-on mentaliteit en goede communicatieve vaardigheden typeren jou.

Dankzij jouw enthousiasme en analytische ingesteldheid ga je complexere vraagstukken niet uit de weg maar blijf je zoeken naar de geschikte oplossing.

Je kan je professioneel uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.

Ons aanbod

Bij Van Moer Logistics kom je terecht in een ambitieuze en sterk groeiende onderneming waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen.

Je werkt samen met collega’s die zich onderscheiden door hun engagement en enthousiasme.

Daarnaast kan je rekenen op een correct loon aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en de mogelijkheid om een fiets te leasen via het bedrijf.

Geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan nu!

Kies voor een job die je uitdaagt. Een job vol flexibiliteit en vrijheid. Waarin jij op je eigen tempo kan groeien. Klaar voor? Zet jezelf en de wereld in beweging, bij dé Belgische baanbreker in logistiek.

Go to external page: Solliciteer nu
3 A9 A7559 1 2x

Een concrete vraag? Mail ons.

Go to external page: Contact
Menu
Filter
Reset
Department icon
Locatie