Deel deze vacature

Van Moer Logistics zoekt

HR Offi­cer Fleet

Antwerpen (Linkeroever)
Human resources
Warehousing & Value Added Logistics (Magazijn)
Go to external page: Solliciteer nu!Go to external page: Solliciteer nu!
63f62b4d9ef68565136082
63f62c4c5d6b8071672584

Van Moer Logistics

Van Moer Logistics is een sterke groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing, chemicals en port & intermodal logistics. Gelet op de vele uitdagingen en groeiplannen zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde HR Officer Fleet. In deze rol bepaal je mee en geef je vorm aan de HR strategie van Van Moer Logistics en rapporteer je rechtstreeks aan de HR Director.

Je rol

Als HR Officer Fleet ondersteun je de HR afdeling bij de uitwerking, implementatie en opvolging van projecten en processen binnen het domein Fleet Management.

Jouw verantwoordelijkheden zullen onder andere zijn:

  • Je helpt bij het stroomlijnen van processen met betrekking tot salariswagens, smartphones, tankkaarten, toltunnelkaarten en fietsleasing, waardoor een naadloze ervaring voor onze medewerkers wordt gegarandeerd.
  • Je plant, coördineert en houdt toezicht op onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan het wagenpark.
  • Je beheert zorgvuldig alle relevante documentatie en registraties met betrekking tot voertuigen, zoals verzekeringen, keuringen en brandstofverbruik, om ervoor te zorgen dat we te allen tijde voldoen aan wettelijke en bedrijfsnormen.
  • Je draagt bij aan kostenbeheersing door efficiënte operationele praktijken te implementeren. Bovendien identificeer je voortdurend kansen voor verbetering binnen het Fleet Management domein.

Wat zoeken we

  • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in een relevante studierichting aangevuld met ervaring binnen Fleet Management.
  • Je hebt kennis van de wettelijke voorschriften met betrekking tot voertuigregistratie, verzekering en veiligheid.
  • Je hebt oog voor detail en kunt vertrouwelijk omgaan met gevoelige informatie.
  • Uitstekende organisatorische en multitaskingvaardigheden zijn voor jou vanzelfsprekend.

Ons aanbod

Je komt terecht in een ambitieuze en sterk groeiende onderneming waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Je komt terecht in een dynamisch team waar je zal samenwerken met collega’s die zich onderscheiden door hun engagement en enthousiasme. Tenslotte bieden we jou veel flexibiliteit en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan nu!

Kies voor een job die je uitdaagt. Een job vol flexibiliteit en vrijheid. Waarin jij op je eigen tempo kan groeien. Klaar voor? Zet jezelf en de wereld in beweging, bij dé Belgische baanbreker in logistiek.

Go to external page: Solliciteer nu
3 A9 A7559 1 2x

Een concrete vraag? Mail ons.

Go to external page: Contact
Menu

Filter
Reset
Department icon
Locatie