Deel deze vacature

Van Moer Logistics zoekt

HR Busi­ness Partner-Recruitment

641b21453aed4730639545
63f6315d0bdbc318172587

Van Moer Logistics

Van Moer Logistics is een groeiende logistieke dienstverlener actief in weg- en intermodaal transport, distributie, goederenopslag en tankcontainer logistiek.

Om onze groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde HR Business Partner.

Je rol

In het kader van onze sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Business Partner - Recruitment. Je maakt deel uit van het team dat instaat voor het rekruteren, selecteren en ontwikkelen van (nieuwe) medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de HR Director:

 • Je stelt samen met je collega’s van het Talent Management team een rekruterings- en selectiestrategie op en helpt bij de implementatie hiervan binnen de onderneming:
  • Je bent eigenaar van het rekruterings- en selectieproces en daarbij ondersteun je door je fysieke aanwezigheid de managers bij elke stap. Je gaat hiervoor op zoek naar de meest geschikte instroomkanalen en je verwerkt de instroom van A tot Z (CV screening, selectiegesprek, assessments en contractonderhandelingen).
  • Je bouwt proactief aan een netwerk van interessante kandidaten door o.a. campusrecruitments, stagebeleid, LinkedIn searches, organiseren van jobevents etc.
 • Eens het rekrutering en selectiebeleid geïmplementeerd is in onze organisatie dan ben je eveneens verantwoordelijk voor:
  • Het verzekeren van een vlotte opstart van nieuwe medewerkers in samenspraak met de Van Moer Academy. Als deel van het Talent Management team ben je actief betrokken bij de ontwikkeling van onze medewerkers.
  • Het actief meewerken aan diverse HR projecten binnen jouw interesses.
  • Het fungeren als strategische HR sparringpartner voor de aan jouw toegewezen sites.

Welk profiel zoeken we

 • Wij zijn op zoek naar een collega met zin voor initiatief die zich onderscheidt door flexibiliteit, enthousiasme en een open communicatiestijl.
 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in een relevante studierichting aangevuld met ervaring binnen rekrutering & selectie.
 • Tenslotte ben je een strategisch denker. Je bent hierdoor in staat om het beleid rond rekrutering & selectie vorm te geven én te implementeren om zo de doelstellingen van onze groeiende onderneming te ondersteunen.
Ons aanbod
 • Je komt terecht in een ambitieuze en sterk groeiende onderneming waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen.
 • Je komt terecht in een dynamisch team waar je zal samenwerken met collega’s die zich onderscheiden door hun engagement en enthousiasme.
 • Tenslotte bieden we jou veel flexibiliteit en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je kan rekenen op een correct loon aangevuld met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en de mogelijkheid om een fiets te leasen via het bedrijf.

Geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan nu!

Kies voor een job die je uitdaagt. Een job vol flexibiliteit en vrijheid. Waarin jij op je eigen tempo kan groeien. Klaar voor? Zet jezelf en de wereld in beweging, bij dé Belgische baanbreker in logistiek.

Go to external page: Solliciteer nu
3 A9 A7559 1 2x

Een concrete vraag? Mail ons.

Go to external page: Contact
Menu
Filter
Reset
Department icon
Locatie