Deel deze vacature

Van Moer Logistics zoekt

Gen­er­al ledger accountant

Antwerpen (Linkeroever)
Finance
Warehousing & Value Added Logistics (Magazijn)
Go to external page: Solliciteer nu!Go to external page: Solliciteer nu!
63f6287174555863292839
64c759c0bf89f723382738

Van Moer Logistics

Van Moer Logistics is een sterke groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing, chemicals en port & intermodal logistics.

Gelet op de vele uitdagingen en groeiplannen zijn we op zoek naar een gedreven general ledger accountant die ons team in Zwijndrecht komt versterken.

Je rol

 • Als general ledger accountant ben je verantwoordelijk voor de boekhouding van A-Z voor een aantal toegewezen entiteiten. Je zorgt voor een correcte en tijdige maandelijkse en jaarlijkse afsluiting van een aantal vennootschappen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van omzet en kosten en als balanscontroleur zorg je voor een grondige inspectie van balansrekeningen en nauwkeurige reconciliaties van intercompany transacties.
 • Ook het aanleggen van provisies is voor jou een tweede natuur.
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en opvolgen van auditdossiers voor de bedrijfsrevisor, het opstellen van statutaire jaarrekeningen, het opmaken van diverse rapporten en statistieken, het garanderen van een correcte fiscale verwerking van in-en uitgaande facturen, het ondersteunen van belastingcontroles etc.
 • Dankzij jouw kritische blik op de huidige werking ga je actief op zoek naar mogelijke optimalisaties van onze administratieve en boekhoudkundige processen.

Wie zoeken we

 • Als Van moeriaan sta je achter onze missie en waarden, zoals no-nonsense, flexibility, partnership, making the difference, en enthusiasm. Getting things done! Daar gaat het bij jou om.
 • Je bent in het bezit van een bachelor en master diploma in een relevante opleiding en hebt minstens 3 jaar ervaring achter de rug binnen een A-Z accounting
 • Als general ledger accountant heb je een passie voor cijfers en oog voor details. Je bent oplossingsgericht ingesteld en neemt initiatief in je dagelijkse werk.
 • Je houdt ervan om autonoom taken op te nemen, maar ook samen te werken in team. Je werkt nauw samen met de collega’s uit het AP, AR en controlling team. Ook met de operationeel verantwoordelijken van de aan jou toegewezen entiteiten houd je een nauw contact.
 • Jouw resultaatgericht zorgt ervoor dat taken tijdig en grondig worden uitgevoerd.
 • Tot slot heb je ervaring met het gebruik van ERP en kan je vlot overweg met MS Office toepassingen (vooral Excel).

Aanbod:

Je komt terecht in een sterk groeiend en ambitieus bedrijf. Je bouwt samen met een groep gedreven en betrokken medewerkers aan de verdere uitbouw van Van Moer Logistics. Reken daarbij op prima arbeidsvoorwaarden en opleidingen en mogelijkheden tot jouw verdere ontwikkeling.

Geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan nu!

Kies voor een job die je uitdaagt. Een job vol flexibiliteit en vrijheid. Waarin jij op je eigen tempo kan groeien. Klaar voor? Zet jezelf en de wereld in beweging, bij dé Belgische baanbreker in logistiek.

Go to external page: Solliciteer nu
3 A9 A7559 1 2x

Een concrete vraag? Mail ons.

Go to external page: Contact
Menu

Filter
Reset
Department icon
Locatie