Deel deze vacature

Van Moer Logistics zoekt

Cus­tomer ser­vice representative

643916b41d420678677465
63f6349cdaeef666736209

Van Moer Logistics is een sterke groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing, chemicals en port & intermodal logistics. Voor de versterking van ons team bij Van Moer Transport zijn we op zoek naar een Customer Service Officer voor onze site in Kallo - Oudendijk.

Functie:

Als Customer Service Officer word je ingeschakeld ter ondersteuning van verschillende interne klanten. Je werkt vanuit één centraal punt voor verschillende sites, afdelingen en klanten. Je start met het zorgen voor een correcte data-input op dagelijks basis en het verwerken van mails. Na verloop van tijd komen er andere taken bij zoals het opvolgen van douane, aanpassen van SAP voor klanten, samenwerken met een team in India rond de controle van verwerking van facturen, het opmaken van handleidingen rond administratieve afspraken per klant…

Profiel:

  • Met jouw oog voor nauwkeurigheid en administratieve vaardigheden bied je de nodige ondersteuning aan.

  • Je kan snel schakelen tussen taken en vindt het niet erg om een tandje bij te steken als de taken niet tijdig klaar geraken. Werken onder tijdsdruk werkt voor jou stimulerend.

  • Je hebt een heel goede kennis van het Engels (zowel schriftelijk als mondeling) en je kan vlot overweg met de courante MS Office toepassingen (vooral Word en Excel).

Aanbod:

Je komt terecht in een sterk groeiend en ambitieus bedrijf. Je bouwt samen met een groep gedreven en betrokken collega's aan de verdere uitbouw van Van Moer Logistics.

Geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan nu!

Kies voor een job die je uitdaagt. Een job vol flexibiliteit en vrijheid. Waarin jij op je eigen tempo kan groeien. Klaar voor? Zet jezelf en de wereld in beweging, bij dé Belgische baanbreker in logistiek.

Go to external page: Solliciteer nu
3 A9 A7559 1 2x

Een concrete vraag? Mail ons.

Go to external page: Contact
Menu

Filter
Reset
Department icon
Locatie