Deel deze vacature

Van Moer Logistics zoekt

Cus­tomer Ser­vice Officer

63f6349cdaeef666736209
63f62b4d9ef68565136082

Van Moer Logistics

Van Moer Logistics is een groeiende logistieke dienstverlener actief in weg- en intermodaal transport, distributie, goederenopslag en tankcontainer logistiek.

Om onze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Customer Service Officer voor onze site in Brussel.

Je rol

Als Customer Service Officer fungeer je als rechtstreekse schakel tussen de klanten en de operaties. Je staat in rechtstreeks contact met beide partijen en je doet er alles aan om ze op de best mogelijke manier te helpen. De klanten bezorgen jou hun orders die jij van A tot Z zal beheren, van het opstellen van laadlijsten tot en met de facturatie. Om de vlotte gang van zaken te verzekeren ben je ook dagelijks op de werkvloer waar je de nodige informatie verzamelt en het proces, waar nodig, bij stuurt.

Welk profiel zoeken we

  • Met jouw oog voor nauwkeurigheid en administratieve vaardigheden bied je de nodige ondersteuning aan de operationele verantwoordelijken van het magazijn.
  • Je bent een echte hands-on duizendpoot op zoek naar een uitdaging waarin je jouw organisatietalent ten volle kan benutten.
  • Je hebt een goed ruimtelijk inzicht en een passie voor logistiek. Ervaring in een soortgelijke functie is een groot pluspunt.

Ons aanbod

  • Bij Van Moer Logistics kom je terecht in een ambitieuze en sterk groeiende onderneming waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen.
  • Je kan rekenen op een mooi loon aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en de mogelijkheid om een fiets te leasen via het bedrijf.
  • Je takenpakket is even divers als boeiend.

Geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan nu!

Kies voor een job die je uitdaagt. Een job vol flexibiliteit en vrijheid. Waarin jij op je eigen tempo kan groeien. Klaar voor? Zet jezelf en de wereld in beweging, bij dé Belgische baanbreker in logistiek.

Go to external page: Solliciteer nu
3 A9 A7559 1 2x

Wat zeggen onze medewerkers

P1333376

Van huishoudhulp naar Van Moer Logistics-talent!

Waranya Luangphuang - Customer Service Officer

Wat zeggen onze medewerkers

P1333469 min

Eens je blauw hart begint te slaan, dan blijft dat slaan

Lisi Saen - Unit Manager

Wat zeggen onze medewerkers

P13332501 min

Er is no limit! Als Van Moer Logistics groeit, dan ik ook!

Samir Azarkan El Kaddouri - Warehouse Operator

Een concrete vraag? Mail ons.

Go to external page: Contact
Menu
Filter
Reset
Department icon
Locatie