Deel deze vacature

Van Moer Logistics zoekt

AP accoun­tant

648adc5828a72508400704
647999c6e7d9f231034819

Van Moer Logistics

Van Moer Logistics is een sterke groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing, chemicals en port & intermodal logistics.

Gelet op de vele uitdagingen en groeiplannen zijn we op zoek naar een gedreven AP accountant die ons team in Zwijndrecht komt versterken.

Je rol

 • Als accounts payable accountant ben je verantwoordelijk voor het controleren, verwerken en opvolgen van aankoop- en verkoopfacturen in verschillende systemen.
 • Daarnaast beheer je de interne goedkeuringsprocedure en zorg je voor correcte betalingen. Je behandelt rappels van leveranciers en biedt ondersteuning aan bij audits.
 • Je werkt hierbij nauw samen met onze mensen in India, onze GL accountants en andere collega’s binnen finance.
 • Tot slot kijk je op een kritische wijze naar de huidige werking en systemen en werk je mee aan mogelijke optimalisaties. Je zoekt fouten uit in het systeem, gaat mogelijke oplossingen na en durft hierbij het voortouw te nemen.

Wie zoeken we

 • Als Van moeriaan sta je achter onze missie en waarden, zoals no-nonsense, flexibility, partnership, making the difference, en enthusiasm. Getting things done! Daar gaat het bij jou om.
 • Je bent in het bezit van een bachelor in een relevante opleiding en hebt minstens 2 jaar ervaring achter de rug binnen AP accounting. Interesse voor en ervaring met IT- en diverse sofware-systemen is een must.
 • Als AP accountant heb je een passie voor cijfers en oog voor details. Je bent oplossingsgericht ingesteld en neemt initiatief in je dagelijkse werk.
 • Je houdt ervan om autonoom taken op te nemen, maar ook samen te werken in team. Je durft projecten voor jouw rekening te nemen en kan anderen motiveren om hieraan deel te nemen.
 • Jouw resultaatgericht zorgt ervoor dat taken tijdig en grondig worden uitgevoerd.
 • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels en bent communicatief sterk.
 • Tot slot heb je ervaring met het gebruik van ERP en kan je vlot overweg met MS Office toepassingen (vooral Excel). Kennis van Navision is een pluspunt.

Aanbod:

Je komt terecht in een sterk groeiend en ambitieus bedrijf. Je bouwt samen met een groep gedreven en betrokken medewerkers aan de verdere uitbouw van Van Moer Logistics. Reken daarbij op prima arbeidsvoorwaarden en opleidingen en mogelijkheden tot jouw verdere ontwikkeling.

Geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan nu!

Kies voor een job die je uitdaagt. Een job vol flexibiliteit en vrijheid. Waarin jij op je eigen tempo kan groeien. Klaar voor? Zet jezelf en de wereld in beweging, bij dé Belgische baanbreker in logistiek.

Go to external page: Solliciteer nu
3 A9 A7559 1 2x

Een concrete vraag? Mail ons.

Go to external page: Contact
Menu

Filter
Reset
Department icon
Locatie