Deel deze vacature:Operator (m/v)

Van Moer Rail | 2070 Zwijndrecht | 06 Oct 2017


Bedrijfsvoorstelling:

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing & storage, forwarding en specialised services. Samen tellen we vandaag 1000 medewerkers. Gelet op de vele uitdagingen en groeiplannen zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven operatoren (m/v).

Functie:

Als operator zorg je samen met je collega’s voor een correcte opvolging van de productie. Je zorgt voor de aanvoer van paletten, het laden en lossen van units, het nemen van stalen en het mengen van producten. Na een interne opleiding werk je dagdagelijks met een heftruck, ervaring is een pluspunt maar geen vereiste. Tenslotte werk je dagelijks mee aan een veilige werkomgeving.

Profiel:

Je bent een enthousiaste medewerker met oog voor resultaat en een flexibele ingesteldheid. Fysiek zwaar werk en een hoog werktempo schrikken jou niet af. Je hebt bij voorkeur een technische opleiding genoten en je kan niet wachten om je kennis om te zetten in de praktijk. Je werkt in een volcontinu ploegensysteem (vroege/late/nacht en weekends).

Aanbod:

Bij Van Moer Logistics werken betekent samenwerken met enthousiaste collega’s binnen een ambitieuze en sterk groeiende organisatie. Reken daarbij op prima arbeidsvoorwaarden.

Bereken de route naar het werk »

Aanmelden


Gebruikersnaam

Paswoord


Aanmelden

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Vul hieronder je e-mailadres in, en we sturen je een mailtje met de login gegevens


Verzenden Annuleren