Deel deze vacature:Machine operator (m/v)

Van Moer Rail | 2070 Zwijndrecht | 06 Oct 2017


Bedrijfsvoorstelling:

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing & storage, forwarding en specialised services. Gelet op de vele uitdagingen en groeiplannen zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven machine operator met een heftruck- en/of reachtruckattest.

Functie:

Als machine operator sta je in voor het goede verloop van het repack proces. Daarnaast sta je zelf in voor het onderhoud, reinigen en oplossen van technische storingen. Verder wordt je ingezet om samen met je collega's in het magazijn orders uit te voeren zodat ze tijdig en veilig verzonden kunnen worden.

Profiel:

Je bent een enthousiaste medewerker die zich onderscheidt door gedrevenheid en betrokkenheid. Je hebt een technische achtergrond waardoor je weet hoe je een machine moet onderhouden, reinigen en herstellen. Daarnaast ben je in het bezit van een heftruck- en/of reachtruckattest en ben je bereid om in verschillende shiften te werken.

Aanbod:

Bij Van Moer Logistics werken betekent samenwerken met enthousiaste collega’s binnen een ambitieuze en sterk groeiende organisatie. Reken daarbij op prima arbeidsvoorwaarden.

Bereken de route naar het werk »

Aanmelden


Gebruikersnaam

Paswoord


Aanmelden

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Vul hieronder je e-mailadres in, en we sturen je een mailtje met de login gegevens


Verzenden Annuleren