Deel deze vacature:



Mechanieker heftrucks (m/v)

Van Moer Rail | 2070 Zwijndrecht | 06 Oct 2017


Bedrijfsvoorstelling:

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport, warehousing, tank cleaning & storage en stevedoring. Samen tellen we vandaag ruim 750 gemotiveerde medewerkers. Om ons team in Kallo te versterken zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks.

Functie:

Op onze site in Kallo wordt al het rollend materieel onderhouden en hersteld. Tientallen heftrucks met elektro-, zowel als dieselmotoren, worden door jou en je collega's onder handen genomen. Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli. Je werkt in dagdienst in een vijfdagenstelsel.

Profiel:

Je hebt al enkele jaren ervaring als (heftruck)mecanicien. Het is telkens een uitdaging voor jou om motoren terug aan de praat te krijgen en/of ervoor te zorgen dat ze in prima staat blijven functioneren. Administratief werk beschouw je als een belangrijk onderdeel van je werk.

Aanbod:

Je komt terecht in een sterk groeiend en ambitieus bedrijf. Je bouwt samen met een groep gedreven en betrokken collega’s aan de verdere uitbouw van Van Moer Logistics. Reken daarbij op prima arbeidsvoorwaarden.

Bereken de route naar het werk »

Aanmelden


Gebruikersnaam

Paswoord


Aanmelden

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Vul hieronder je e-mailadres in, en we sturen je een mailtje met de login gegevens


Verzenden Annuleren