Deel deze vacature:Operator Maintenance (m/v)

Van Moer Cleaning & Repair | 2070 Zwijndrecht | 04 Oct 2017


Bedrijfsvoorstelling:

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing & storage, forwarding en specialised services. Gelet op de vele uitdagingen en groeiplannen zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde operator maintenance (m/v).

Functie:

Als operator maintenance sta je in voor het onderhoud en herstellen van de installaties gebruikt in het cleaning-, heating- en waterzuiveringsproces (pompen, motoren, spoelkoppen, filters). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvolging van de algemene technische werking van deze installaties en je zorgt voor een correcte administratieve afhandeling.

Profiel:

Je bent een enthousiaste en leergierige medewerker met een technische achtergrond (opleiding of ervaring – kennis hydraulica, pneumatica, stoomketels, industriële elektriciteit) en laservaring. Ervaring met een heftruck en gebruik van een schaarlift is een groot pluspunt.

Aanbod:

Je komt terecht in een sterk groeiend en ambitieus bedrijf. Je bouwt samen met een groep gedreven en betrokken collega’s aan de verdere uitbouw van Van Moer Logistics.

Bereken de route naar het werk »

Aanmelden


Gebruikersnaam

Paswoord


Aanmelden

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Vul hieronder je e-mailadres in, en we sturen je een mailtje met de login gegevens


Verzenden Annuleren