Deel deze vacature:Mechanieker vrachtwagens (m/v)

Van Moer Maintenance | 2070 Zwijndrecht | 07 Sep 2017


Bedrijfsvoorstelling

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport, warehousing, tank cleaning & storage en stevedoring. Gelet op de vele uitdagingen en groeiplannen zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde vrachtwagenmechanieker.

Functie

Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een nieuwe collega die instaat voor de trailers. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding op technische controles, het herstellen van schades en het uitlezen van ABS/EBS systemen.

Profiel

Je bent een enthousiaste medewerker die zich onderscheidt door gedrevenheid en motivatie. Je kan terugvallen op een 5-tal jaar ervaring in een soortgeljike functie waardoor je heel wat kennis en expertise hebt opgebouwd. Dankzij deze uitgebreide kennis van vrachtwagentechniek kan je zelfstandig werken.
Rijbewijs CE is een pluspunt.

Aanbod

Je komt terecht in een sterk groeiend en ambitieus bedrijf. Je bouwt samen met een groep gedreven en betrokken collega's aan de verdere uitbouw van Van Moer Logistics. Reken daarbij op prima arbeidsvoorwaarden.

Bereken de route naar het werk »

Aanmelden


Gebruikersnaam

Paswoord


Aanmelden

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Vul hieronder je e-mailadres in, en we sturen je een mailtje met de login gegevens


Verzenden Annuleren