Deel deze vacature:Teamleader Warehouse (m/v)

Van Moer Rail | 2070 Zwijndrecht | 01 Aug 2017


Bedrijfsvoorstelling:

Van Moer Logistics is op 27 jaar uitgegroeid van een eenmanszaak tot een logistiek dienstverlenend bedrijf met ruim 900 werknemers. Voor de versterking van ons team te Kallo zijn we op zoek naar een teamleader warehouse (m/v).

Functie:

Als teamleader warehouse ben je verantwoordelijk voor het beheren, opvolgen, efficiënt plannen en delegeren van de werkzaamheden in het magazijn. Je staat mee in voor stocktellingen, kwaliteitscontroles, opmaak van werkplanningen en communicatie met diverse afdelingen. Tenslotte werk je actief mee om de dagdagelijkse activiteiten af te werken. Je rapporteert aan de operations coordinator.

Profiel:

Je bent een enthousiaste medewerker met oog voor resultaat en een flexibele ingesteldheid. Je hebt leidinggevende skills en je draagt samenwerking hoog in het vaandel. Je bent in het bezit van een ervaringsbewijs voor het besturen van een heftruck en je kan vlot overweg met de courante computertoepassingen (MS office, WMS).

Aanbod:

Bij Van Moer Logistics werken betekent samenwerken met enthousiaste collega’s binnen een ambitieuze en sterk groeiende organisatie. Reken daarbij op prima arbeidsvoorwaarden.

Bereken de route naar het werk »

Aanmelden


Gebruikersnaam

Paswoord


Aanmelden

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Vul hieronder je e-mailadres in, en we sturen je een mailtje met de login gegevens


Verzenden Annuleren