Deel deze vacature:Vrachtwagenbestuurder distributie CE (m/v)

Van Moer Distribution | 1731 Zellik | 28 Jul 2017


Bedrijfsvoorstelling:

Van Moer Logistics is op 27 jaar uitgegroeid van een eenmanszaak tot een logistiek dienstverlenend bedrijf met 900 werknemers. Het bindmiddel tussen al onze activiteiten zijn onze 280 vrachtwagens.
Met het oog op verdere groei zijn we op zoek naar vrachtwagenbestuurders CE voor onze afdeling in Ninove.

Functie:

Samen met een 100-tal collega's bevoorraad je dagelijks de Delhaizewarenhuizen in België en Luxemburg. Je pikt eerst de oplegger aan in het distributiecentrum van Delhaize in Ninove, waarna je op je bestemming zelf je lading lost.

Profiel:

Om bij Van Moer Logistics een plaats te kunnen verwerven, ben je van nature positief ingesteld en erg betrokken bij je werk. Als ervaren en vakbekwaam vrachtwagenbestuurder weet je exact wanneer je werkdag begint, maar niet wanneer hij eindigt. Voor onze klanten is het belangrijk dat je een recent attest van goed gedrag en zeden kan voorleggen.

Aanbod:

Bij Van Moer Logistics kom je terecht in een ambitieuze en sterk groeiende onderneming. Je werkt samen met enthousiaste collega's die zich onderscheiden door hun engagement voor onze klanten en het bedrijf, en hun job in het bijzonder.

Bereken de route naar het werk »

Aanmelden


Gebruikersnaam

Paswoord


Aanmelden

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Vul hieronder je e-mailadres in, en we sturen je een mailtje met de login gegevens


Verzenden Annuleren