Deel deze vacature:Supervisor (m/v)

Van Moer Rail | | 28 Jul 2017


Bedrijfsvoorstelling:

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing & storage, forwarding en specialised services. Samen tellen we vandaag 900 medewerkers en zijn we op zoek naar een supervisor (m/v) om ons team regio Waaslandhaven te versterken.

Functie:

Als shift supervisor ben je verantwoordelijk voor het beheren, opvolgen, efficiënt plannen en delegeren van de werkzaamheden in de productieomgeving. Je houdt hierbij rekening met de gangbare kwaliteits-, productiviteits- en veiligheidsnormen en de eisen van de klant om rendabele en correcte oplossingen te garanderen. Positioneren van gevarengoedcontainers, aansturen van de stackerchauffeurs, opvolgen van de stock en het aansluiten van heatingapparatuur behoren ook tot jouw takenpakket. Verder sta je in voor het opvolgen van de facturatie, het opzetten en monitoren van KPI’s en heb je nauw contact met onze klant.

Profiel:

Je bent een analytische en communicatieve medewerker die zich onderscheidt door gedrevenheid en betrokkenheid. Als supervisor sta je dicht bij je medewerkers en ben je je bewust van je voorbeeldfunctie. Je kan autonoom werken en je bent oplossingsgericht met een echte hands-on mentaliteit. Dankzij jouw hogere technische opleiding heb je een goede kennis van chemische processen. Dankzij jouw positieve ingesteldheid en overtuigingskracht slaag je erin het veiligheidsbewustzijn onder de medewerkers verder te ontwikkelen. Werken in een volcontinu ploegensysteem (vroege/late/nacht en weekends) schrikt jou niet af.

Aanbod:

Je takenpakket is even divers als boeiend. Bij Van Moer Logistics werken betekent samenwerken met enthousiaste collega’s binnen een ambitieuze en sterk groeiende organisatie. Reken daarbij op prima arbeidsvoorwaarde

Bereken de route naar het werk »

Aanmelden


Gebruikersnaam

Paswoord


Aanmelden

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Vul hieronder je e-mailadres in, en we sturen je een mailtje met de login gegevens


Verzenden Annuleren