Deel deze vacature:Administratief bediende logistiek (m/v)

Van Moer Stevedoring | 1980 Eppegem | 28 Jul 2017


Bedrijfsvoorstelling:

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing & storage, forwarding en specialised services. Vandaag zijn we op zoek naar een administratief bediende logistiek (m/v) om ons team regio Eppegem te versterken.

Functie:

Als administratief bediende logistiek sta je in voor het ondersteunen van onze transportafdeling in hun dagdagelijkse werking. Je zorgt voor een correcte monitoring van onze logistieke processen en je bent verantwoordelijk voor het analyseren en opvolgen van KPI’s. Je onderzoekt de mogelijke transportmodi (air-sea-road-rail) en bepaalt op basis van kostenberekeningen welke optie best aansluit bij de noden en verwachtingen.

Profiel:

Je bent een administratieve duizendpoot met een analytische ingesteldheid. Je kan autonoom werken en je bent oplossingsgericht met een echte hands-on mentaliteit. Je kan vlot werken met de courante MS office toepassingen zoals Excel en Word en je hebt een vlotte kennis van het Engels. Dankzij een eerste werkervaring of opleiding binnen de logistieke sector ben je op zoek naar een uitdaging waarin je jouw expertise verder kan uitbreiden.

Aanbod:

Je takenpakket is even divers als boeiend. Je komt in een team terecht waar je zal samenwerken met collega's die zich onderscheiden door hun engagement en enthousiasme. Reken daarbij op prima arbeidsvoorwaarden.

Bereken de route naar het werk »

Aanmelden


Gebruikersnaam

Paswoord


Aanmelden

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Vul hieronder je e-mailadres in, en we sturen je een mailtje met de login gegevens


Verzenden Annuleren