Deel deze vacature:Facturist (m/v)

Van Moer Transport | 2070 Zwijndrecht | 28 Jul 2017


Bedrijfsvoorstelling:

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener met hoofdzetel in Zwijndrecht (Waaslandhaven). Voor de versterking van ons team bij Van Moer Transport zijn we op zoek naar een facturist voor onze site in Zwijndrecht.

Functie:

Als facturist sta je in voor het opmaken en controleren van verkoopfacturen. Daarnaast zorg je voor een correct beheer van de wachturen van de vrachtwagenchauffeurs. Je controleert de ritten van de chauffeurs, verzamelt info en bezorgt deze aan de klanten. Tenslotte voer je administratieve werkzaamheden uit ter ondersteuning van onze transportafdeling.

Profiel:

Je bent een administratieve duizendpoot met een sterke interesse in de transportsector. Je bent accuraat en houdt ervan op administratief vlak alles nauwkeurig te verwerken. Je hebt een goede basiskennis van het Engels en je kan vlot overweg met de courante MS Office toepassingen. Ervaring in de sector of binnen een soortgelijke functie is een mooi pluspunt, maar geen vereiste. Jouw enthousiasme en leergierigheid typeren jou.

Aanbod:

Je komt terecht in een sterk groeiend en ambitieus bedrijf. Je bouwt samen met een groep gedreven en betrokken collega's aan de verdere uitbouw van Van Moer Logistics.

Bereken de route naar het werk »

Aanmelden


Gebruikersnaam

Paswoord


Aanmelden

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Vul hieronder je e-mailadres in, en we sturen je een mailtje met de login gegevens


Verzenden Annuleren