Deel deze vacature:Customer Service Representative (m/v)

Van Moer Cleaning & Repair | 2070 Zwijndrecht | 27 Jul 2017


Bedrijfsvoorstelling:

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener met hoofdzetel in Zwijndrecht (Waaslandhaven). Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een Customer Service Representative (m/v) voor onze site te Zwijndrecht.

Functie:

Als Customer Service Representative fungeer je als rechtstreekse schakel tussen de klanten en de operaties. Je staat in rechtstreeks contact met beide partijen en je doet er alles aan om ze op de best mogelijke manier te helpen. Wanneer onze klanten je contacteren, verwerk je de opdracht in het systeem, zodat je collega’s onmiddellijk aan de slag kunnen met de verwerking van het order. Indien je operationele collega’s tijdens de uitvoering van hun taak op een anomalie stuiten, word jij als eerste verwittigd. Zo kan je samen met de klant afstemmen wat er dient te gebeuren.

Profiel:

Je bent accuraat en houdt ervan op administratief vlak alles nauwkeurig te verwerken, van het inbrengen van het order tot en met de facturatie. Ervaring in een soortgelijke functie in een logistieke werkomgeving is een mooi pluspunt. Door je positieve ingesteldheid en vriendelijk contact met onze klanten, bouw je een sterke relatie op. Ze beschouwen je als een partner waarop ze steeds kunnen rekenen. Hetzelfde geldt met betrekking tot jouw collega’s, ook zij kunnen steeds bij jou terecht. Je communiceert vlot in het Engels, Frans en Duits is een pluspunt.

Aanbod:

Je komt terecht in een sterk groeiend en ambitieus bedrijf. Je bouwt samen met een groep gedreven en betrokken collega’s aan de verdere uitbouw van Van Moer Logistics. Reken daarbij op prima arbeidsvoorwaarden.

Bereken de route naar het werk »

Aanmelden


Gebruikersnaam

Paswoord


Aanmelden

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Vul hieronder je e-mailadres in, en we sturen je een mailtje met de login gegevens


Verzenden Annuleren