Deel deze vacature:Logistiek bediende (m/v)

Van Moer Stevedoring | 1800 Vilvoorde | 22 Jun 2017


Bedrijfsvoorstelling:

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing & storage, forwarding en specialised services. Vandaag zijn we op zoek naar een logistiek bediende (m/v) om ons team regio Vilvoorde te versterken.

Functie:

Maandelijks worden er op onze sites in Vilvoorde en Hoboken circa 3500 containers verhandeld, deze worden aan-en afgevoerd met onze binnenvaartschepen. Als logistiek bediende sta je in voor het verzamelen en verwerken van gegevens en sta je in nauw contact met onze klanten, de terminals en de schepen om het vlot verloop van de werking te verzekeren. Je volgt de processen op van A-Z: van de order tot en met de facturatie. Je zorgt voor een correcte en efficiënte planning van onze lichters. Je bent het aanspreekpunt voor collega’s, klanten en externe partijen en zorgt ervoor dat het gehele proces zo optimaal mogelijk verloopt.

Profiel:

Je bent een administratieve duizendpoot met sterke interesse in de maritieme sector. Je kan autonoom werken en je bent oplossingsgericht met een echte hands-on mentaliteit. Je kan vlot werken met de courante MS office toepassingen zoals Excel en Word. Je hebt een eerste ervaring opgedaan binnen planning (expeditie, baantransport, watergebonden transport etc.) en zoekt opnieuw een uitdaging waarin je jouw organisatietalent ten volle kan benutten. Werken in afwisselende ploegen (dag, vroege, late) is voor jou geen problem.

Aanbod:

Je takenpakket is even divers als boeiend. Na een inwerkperiode zijn er binnen onze ambitieuze en sterk groeiende organisatie meerdere opportuniteiten afhankelijk van jouw interesses (beheren van key accounts, projectopvolging etc.). Je komt in een team terecht waar je zal samenwerken met collega's die zich onderscheiden door hun engagement en enthousiasme. Plaats tewerkstelling is gesitueerd in Vilvoorde.

Bereken de route naar het werk »

Aanmelden


Gebruikersnaam

Paswoord


Aanmelden

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Vul hieronder je e-mailadres in, en we sturen je een mailtje met de login gegevens


Verzenden Annuleren