Deel deze vacature:Warehouse operator - reachtruck + heftruck (m/v)

Van Moer Rail | 9120 Kallo (Beveren-Waas) | 26 May 2017


Bedrijfsvoorstelling

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing & storage, forwarding en specialised services. Gelet op de vele uitdagingen en groeiplannen zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven warehouse operator met reachtruck-en heftruckattest en ervaring.

Functie

Als warehouse operator heb je nauw overleg met je teamleader en los en laad je samen met je collega’s vrachtwagens. Daarnaast word je ingezet om de orders uit te voeren zodat ze tijdig en veilig kunnen verzonden worden. Je wordt ingezet in een magazijn waar gevaarlijke goederen worden opgeslagen, een sterke focus op veiligheid is zeer belangrijk.

Profiel

Je bent een enthousiaste medewerker die zich onderscheidt door gedrevenheid en betrokkenheid. Je hebt ervaring in het besturen van een reachtruck en heftruck en je bent in het bezit van de nodige attesten. Werken in afwisselende ploegen schrikt jou niet af.

Aanbod

Bij Van Moer Logistics werken betekent samenwerken met enthousiaste collega’s binnen een ambitieuze en sterk groeiende organisatie. Reken daarbij op prima arbeidsvoorwaarden.

Bereken de route naar het werk »

Aanmelden


Gebruikersnaam

Paswoord


Aanmelden

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Vul hieronder je e-mailadres in, en we sturen je een mailtje met de login gegevens


Verzenden Annuleren