Deel deze vacature:IT Project Manager (m/v)

Van Moer Group | | 04 May 2017


Bedrijfsvoorstelling:

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing & storage, forwarding en specialised services. Gelet op de vele uitdagingen en groeiplannen zijn we op zoek naar een IT project manager.

Functie:

Je staat in voor het afwerken van A tot Z van software gerelateerde projecten zoals migraties naar een nieuw softwarepakket. Je onderzoekt hoe de operationele werkzaamheden op heden verlopen en gaat na hoe dit vertaald kan worden naar de nieuwe software. In nauw overleg met de operationele verantwoordelijke en de externe partners zorg je voor een optimalisatie van het gebruik van deze software. Daarnaast zorg je voor een correcte ‘mapping’ van de data zodat alles automatisch gelinkt wordt en ben je eerste aanspreekpunt voor leveranciers en klanten bij problemen met EDI links. Bij implementatie van nieuwe klanten stap je mee in het project team als IT aanspreekpunt. Ten slotte verzamel je interne gebruikers en ‘key users’ om trainingen en triage meetings te organiseren.

Profiel:

Je hebt in je carrière heel wat ervaring opgedaan in het sturen van IT projecten binnen de logistieke sector. Bijgevolg heb je een uitgebreide kennis van zaken wat betreft de implementatie van nieuwe software en weet je perfect hoe je een ‘go live’ van een operationeel softwarepakket of –module in goede banen leidt. Dankzij jouw people management skills en de nodige portie overtuigingskracht zorg je voor de creatie van een draagvlak voor nieuwe toepassingen. Je luistert naar de noden en problemen die gecommuniceerd worden vanuit de operationele afdelingen. Ervaring met SAP of Navision/Dynamics is een plus. Je bent een gedreven en ervaren IT project manager die nieuwe uitdagingen met veel enthousiasme aangaat.

Aanbod:

Je komt terecht in een sterk groeiend en ambitieus bedrijf. Je bouwt samen met een groep gedreven en betrokken collega’s aan de verdere uitbouw van Van Moer Logistics.

Bereken de route naar het werk »

Aanmelden


Gebruikersnaam

Paswoord


Aanmelden

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Vul hieronder je e-mailadres in, en we sturen je een mailtje met de login gegevens


Verzenden Annuleren