Deel deze vacature:Preventieadviseur niveau 2 (m/v)

Van Moer Group | 2070 Zwijndrecht | 24 Mar 2017


Bedrijfsvoorstelling

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing & storage, forwarding en specialised services. Gelet op de vele uitdagingen en groeiplannen zijn we op zoek naar een preventieadviseur (m/v).

Functie

Als preventieadviseur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren, opvolgen en ondersteunen van het beleid voor preventie en bescherming op het werk en dit binnen de afdelingen Cleaning & Repair (80%) en Maintenance (20%).
Je bent dagdagelijks bezig met operationele activiteiten met betrekking tot veiligheid: controle op de naleving van de wettelijke voorschriften, risicoanalyses, incidentenonderzoek, beheer veiligheidsdocumenten (bijvoorbeeld EVD), onderzoek arbeidsongevallen, implementatie noodplan, rapportering aan de business unit managers en de HSE manager,…
Daarnaast sta je ook in voor het opstellen van maand- en jaarverslagen en werk je mee aan groepsprojecten inzake preventie- en welzijnsbeleid.

Profiel

Je bent een analytische en communicatieve medewerker met een sterke interesse in preventie. Je bent in het bezit van een getuigschrift preventieadviseur niveau 2. Dankzij jouw opleiding of ervaring beschik je over de nodige technische kennis relevant binnen de afdelingen Cleaning & Repair en Maintenance (gevaarlijke stoffen, lassen, elektriciteit en gebruik van heftrucks). Je bent matuur en kan zelfstandig werken. Dankzij jouw positieve ingesteldheid en overtuigingskracht slaag je erin het veiligheidsbewustzijn onder de medewerkers verder te ontwikkelen.

Aanbod

Je takenpakket is even divers als boeiend. Je komt terecht in een dynamisch team waar je mee kan bouwen aan de veiligheidscultuur binnen ons sterk groeiend bedrijf.

Bereken de route naar het werk »

Aanmelden


Gebruikersnaam

Paswoord


Aanmelden

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Vul hieronder je e-mailadres in, en we sturen je een mailtje met de login gegevens


Verzenden Annuleren