Deel deze vacature:Vrachtwagenbestuurder CE (m/v)

Van Moer Transport | 2070 Zwijndrecht | 29 Sep 2016


Bedrijfsvoorstelling

Van Moer Logistics is op 26 jaar uitgegroeid van een eenmanszaak tot een logistiek dienstverlenend bedrijf vooral actief in transport, warehousing, tank cleaning & storage en stevedoring. Het bindmiddel tussen al onze activiteiten zijn onze 250 vrachtwagens.
Met het oog op verdere groei zijn we op zoek naar vrachtwagenbestuurders CE voor hoofdzakelijk nationaal transport.

Functie

Je doet tijdens de weekdagen nationale transporten met containers of huifwagens. Je wordt opgeleid door zeer ervaren collega's in ecodriving, zodat je elke dag opnieuw zo effciënt mogelijk je trajecten aflegt. Hiervoor maak je gebruik van de nieuwste technologie in perfect uitgeruste vrachtwagens. Van Moer staat bekend om zijn blinkende en perfect onderhouden vrachtwagens.

Profiel

Je bent een ervaren vrachtwagenbestuurder met een rijbewijs CE. Je bent erg flexibel en bent er zich van bewust dat je in de transportsector weet wanneer je begint, maar door tal van factoren niet altijd weet wanneer de dag exact eindigt. Je bent positief ingesteld en erg betrokken bij je werk.

Aanbod

Samen op weg? Bij Van Moer Logistics kom je terecht in een ambitieuze en sterk groeiende onderneming. Je werkt samen met enthousiaste collega’s die zich onderscheiden door hun engagement voor het bedrijf en hun job in het bijzonder.
 


Bereken de route naar het werk »

Aanmelden


Gebruikersnaam

Paswoord


Aanmelden

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Vul hieronder je e-mailadres in, en we sturen je een mailtje met de login gegevens


Verzenden Annuleren