Diese Stellenausschreibung teilen

Van Moer Logistics sucht

Repair oper­a­tor — ATO

Antwerpen (rechteroever)
Operationeel & Technisch
Port & Intermodal (Binnenvaart)
Go to external page: Jetzt bewerben!Go to external page: Jetzt bewerben!
63f63b0d9b11f776148696
64c759f071c98650271877

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing & storage, forwarding en specialised services. Gezien onze vele uitdagingen en groeiplannen zijn we vandaag zijn we op zoek naar een repair operator (m/v) om ons team van ATO te versterken.

Functie:

Je voert herstelwerkzaamheden uit volgens de verkregen instructies. Meer bepaald herstel je containers.Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je rapporteert rechtstreeks aan de Team Leader.

Profiel:

Je bent een gemotiveerde en leergierige hersteller met een technische achtergrond. Je bent enthousiast om een nieuwe uitdaging aan te gaan en je houdt ervan de handen uit de mouwen te steken. Je wordt opgeleid door ervaren collega’s die met veel plezier hun kennis delen. Kennis van lassen, slijpen of branden is een pluspunt maar geen vereiste.

Aanbod:

Je komt terecht in een sterk groeiend en ambitieus bedrijf. Je bouwt samen met een groep gedreven en betrokken collega’s aan de verdere uitbouw van ATO. Reken daarbij op prima arbeidsvoorwaarden.

Sind Sie an dieser Stelle interessiert? Dann bewerben Sie sich jetzt!

Wählen Sie einen Job, der Sie herausfordert. Einen Job voller Flexibilität und Freiheit. In dem Sie sich in Ihrem eigenen Tempo entwickeln können. Sind Sie bereit für? Bringen Sie sich und die Welt in Bewegung, beim belgischen Vorreiter der Logistik.

Go to external page: Jetzt bewerben
3 A9 A7559 1 2x

Eine konkrete Frage? Mailen Sie uns Kontakt.

Go to external page: Contact
Menu

Filter
Reset
Department icon
Standort