Diese Stellenausschreibung teilen

Van Moer Logistics sucht

Front Desk Officer

Antwerpen (Linkeroever)
Administratie & Planning
Transport & Distributie
Go to external page: Jetzt bewerben!Go to external page: Jetzt bewerben!
64391b2114529492061329
6584488a8f16b531481117

Van Moer Logistics

Van Moer Logistics is een groeiende logistieke dienstverlener actief in weg- en intermodaal transport, distributie, goederenopslag en tankcontainer logistiek.

Om onze groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Front Desk Officer voor onze Transportafdeling.

Je rol

Als Front Desk Officer ben je het eerste aanspreekpunt van de chauffeurs:

  • Je zorgt ervoor dat de chauffeurs zo goed en vlot mogelijk geholpen worden aan het loket en voorzien worden van de juiste documenten.
  • Verder ondersteun je de Customer Service officers met de verwerking van de documenten in in het voorraadbeheersysteem. Je houdt hierbij rekening met de actuele wet- en regelgeving teneinde bij te dragen tot een kwalitatieve dienstverlening.
  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Customer Service Coördinator en zal ook opdrachten geven aan de stackerchauffeurs op het terrein.
  • Je werkt in een vroege en late shift op werklocatie Kruipin 1147, 9130 Kallo (België).

Wat zoeken we

  • Je bent in staat zelfstandig te werken en bent niet bang om chauffeurs te woord te staan in het Nederlands, Frans of Engels (en indien nodig zelfs in het Duits).
  • Onder tijdsdruk behoud je altijd je kalmte en blijf je vriendelijk en behulpzaam. Je goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij van onschatbare waarde.

Ons aanbod

Je takenpakket is even divers als boeiend. Je komt in een team terecht waar je zal samenwerken met collega's die zich onderscheiden door hun engagement en enthousiasme. Reken daarbij op prima arbeidsvoorwaarden.

Sind Sie an dieser Stelle interessiert? Dann bewerben Sie sich jetzt!

Wählen Sie einen Job, der Sie herausfordert. Einen Job voller Flexibilität und Freiheit. In dem Sie sich in Ihrem eigenen Tempo entwickeln können. Sind Sie bereit für? Bringen Sie sich und die Welt in Bewegung, beim belgischen Vorreiter der Logistik.

Go to external page: Jetzt bewerben
3 A9 A7559 1 2x

Eine konkrete Frage? Mailen Sie uns Kontakt.

Go to external page: Contact
Menu

Filter
Reset
Department icon
Standort